Täysin uusi Musiikkitalo.fi on julkaistu!

21.03.2014

Uudistuksen taustalla on halu tarjota maailman helpoin tapa tutustua Musiikkitalon kiinnostavimpiin tapahtumiin ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin verkossa.

Valve
Musiikkitalo.fi

Musiikkitalon verkkopalvelun uudistustyön ensimmäiset hedelmät ovat nyt yleisömme testattavissa. Uudistuksen taustalla on halu tarjota maailman helpoin tapa tutustua Musiikkitalon kiinnostavimpiin tapahtumiin ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin verkossa. Uudistuksesta vastaa Valve Branding Oy.

Satoja tapahtumia

Musiikkitalossa järjestetään kauden aikana noin 70-100 konserttia tai muuta tapahtumaa kuukaudessa. Uudessa verkkopalvelussa olemmekin nostaneet tapahtumat entistä monipuolisemmin esille.

Varsinaisen kronologisesti etenevän tapahtumakalenterin lisäksi olemme luoneet Musiikkitalo suosittelee -osion, josta löytyy ehdotuksia niin pienemmälle budjetille kuin vaikkapa verkosta tai radiosta nautittavaksi.

Sivuston käyttöliittymä on rakennettu  siten, että se oppii jatkuvasti käyttäjistään. Mitä useammin kävijä sivuilla vierailee, sitä osuvampia suosituksia tapahtumista hän tulee ajan myötä saamaan. Haluamme silti aina suositella verkkopalvelussa kävijälle myös joitain mahdollisesti yllättäviäkin ja elämyksellisiä sisältöjä!

Uutta ajattelua

Musiikkitalo.fi:ssä on irrottauduttu perinteisestä tavasta rakentaa ja selata verkkosivuja. Sisältöjä voidaan selata vaaka- tai pystysuuntaan, ja kävijä voi muodostaa katsomistaan sisällöistä  selattavia kokonaisuuksia, jotka hän voi helposti jakaa sellaisenaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai vaikkapa sähköpostitse. 

Näin haluamme rohkaista yleisöjämme sekä tutustumaan, oppimaan että jakamaan suosikkisisältöjään verkossa entistä aktiivisemmin.

Tulossa kevään aikana

Kerättyämme jonkin aikaa tietoa yleisömme käyttäytymisestä verkkosivuilla, hiomme jatkuvalla palvelun parantamisella ja optimoinnilla käyttökokemuksen ja suosittelulogiikan käyttäjäystävällisesti huippuunsa.

Kevään aikana sivuille tuodaan myös paljon toivotut 360° -kuvaesitykset talon saleista. Verkkopalvelusta tulee myös ajan myötä löytymään paljon mielenkiintoisia artikkeleita talosta ja sen toiminnasta.

Olemme pyrkineet rakentamaan palvelun, joka parhaiden viinien tavoin vain paranee vanhetessaan.
Tervetuloa tutustumaan täysin uuteen Musiikkitalo.fi:hin!

 

Valveen tekijät:
Essi Raunamaa, Tuija Riekkinen, Jussi Niemi, Jussi Lindfors, Harri Virtanen, Heidi Kauhanen


Lisätietoja:

Musiikkitalo:

Marja-Leena Lehtimäki, Viestintäpäällikkö
puh. 020 707 0404

Valve:

Jorma Maaninka, CEO
puh. 0207 450 216


Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka. 1704-paikkaisen, erityisesti akustiselle musiikille suunnitellun Konserttisalin lisäksi talossa on viisi pienempää salia, joilla on kaikilla erilainen käyttötarkoitus ja akustiikka.  Musiikkitaloon julkisiin tiloihin ovat niin kaupunkilaiset kuin turistitkin tervetulleita viettämään aikaa, vaikka lippua illan konsertteihin ei olisikaan ostettuna.Musiikkitalon päätoimijat ovat Helsingin kaupunginorksteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia.

Valve on luova kumppani yrityksille, jotka haluavat kehittää digitaalisia palveluita, tuotteita tai liiketoimintamalleja. Strateginen ajattelumme tarjoaa asiakkaillemme uusia keinoja digitaalisten, liiketoimintaa kasvattavien mahdollisuuksien löytämiseen ja tekee digitaalisista ratkaisuista ja palveluista heidän menestyksensä kulmakiviä jatkuvaa kilpailuetua ylläpitäen.