LapWall Leko®    

Uusi, tehokas tapa rakentaa puurivitaloja

Toteutus:
palvelumuotoiluvisuaalinen suunnitteluverkkopalvelu3D
HAASTE

Rakennusalaa riivaavat vakavat laatuongelmat. Rakennusprojektin läpivienti vaatii vahvaa projektinjohtamista, jotta valmista tulee sovitussa aikataulussa. Helppo ja nopea rakennusprojekti on tähän asti ollut vain etäinen haave.

Valve kehitti LapWallille täysin uudenlaisen verkkopalvelun, jossa rakennuttajat ja sijoittajat voivat suunnitella tilausvalmiin rivitalon. LapWallin palvelumalliin ansiosta puurakentaminen on nopeaa, helppoa ja riskitöntä.

tiimi

Account Manager: Tarja Lähdemäki
Project Manager: Marko Lehtimäki
Senior Designer: Marius Lönnrot
Senior Creative: Jussi Niemi
Senior Art Director: Timo Keinänen

Front-End Developer: Kai Forsman
Front-End Developer: Teemu Suvinen
Back-End Developer: Jani Ollikainen

Valve Motion
Head of VFX: Risto Karhu
Senior 3D Artist: Pekka Heikkinen
Senior 3D Artist: Timo Muraja

ASIAKAS

Suomalainen LapWall valmistaa puuelementtejä talonrakennukseen. Yritys tavoittelee pitkälle tuotteistetun palvelumallinsa ansiosta tälle vuodelle 400 % liiketoiminnan kasvua.

Lapwall

RATKAISU

Valve kehitti LapWallille verkkopalvelun, jossa asiakas valitsee 50 arkkitehdin suunnitteleman pohjaratkaisun joukosta haluamansa rivitalomallin, talojen määrän, runkosyvyyden, kattotyypin ja -kulman sekä terassin muodon. Työkalu hinnoittelee rakennusprojektin nopeasti, tarkasti ja luotettavasti.

Valve edistää LapWallin roolia rakennusalan suunnannäyttäjänä myös markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteillä. Laadukkaita liidejä saadaan kohdentamalla viestit sijoittajille ja rakentajille heille luontaisissa kanavissa. Sosiaalisessa mediassa keskitytään sisältömarkkinointiin ja viestinnässä pureudutaan rakennusalan ajankohtaisiin ongelmiin.

tulokset

”Olen erittäin tyytyväinen uuteen verkkopalveluun ja Valveen tapaan tehdä tinkimättömästi töitä laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Verkkopalvelu on meille merkittävä askel ja tukee vahvasti kasvutavoitteitamme.”

Tuomas Tuuli, markkinointijohtaja, LapWall Oy

Ota yhteyttä

Sara Nikander
Sara Nikander Director, Brand & Digital 045 6735 577
Tarja Lähdemäki
Tarja Lähdemäki Business Opportunity Executive, Brand & Digital 0400 772 611