Nordea, If, Varma

OnnistuYrittäjänä.fi

Toteutus:
palvelumuotoilukonseptisuunnitteluvisuaalinen suunnitteluverkkopalvelutoteutus
HAaste

Kuinka voidaan helpottaa yrittäjien kiireistä arkea? Onko mahdollista kehittää palvelu, jonka avulla tarjotaan yrittäjille paremmat mahdollisuudet onnistua ja menestyä? 

Valve tuki Nordean, Ifin ja Varman tavoitetta palvella yritysasiakkaita kokonaisvaltaisesti yhden kanavan kautta kehittämällä OnnistuYrittäjänä.fi-sivuston. Nyt yrittäjät löytävät kaikki tarvitsemansa pankkipalvelut, vakuutukset ja eläkevakuutukset kerralla.  

tiimi

Business lead: Sara Nikander
Service Designer: Ari-Heikki Sarjanoja
Project Manager: Marika Merisavo
Creative: Jan Österlund

Front-End Developers: Kai Forsman, Sara Sytelä
Back-End Developers: Jarno Pitkänen, Reetu Mönkkönen, Timo Partti
Testing: Juha Larmia

asiakas

Johtavat pankki- ja vakuutusalan toimijat Nordea, If ja Varma yhdistivät voimansa kehittämällä OnnistuYrittäjänä.fi-palvelun yritysasiakkaiden tarpeisiin. 

ratkaisu

Valve auttoi Nordeaa, Ifiä ja Varmaa konseptoimaan ja kehittämään palvelun, josta löytyy riittävästi tietoa yritystoiminnan kannalta olennaisista pankkipalveluista, vakuutuksista ja eläkevakuutuksista helposti omaksuttavassa muodossa.

Projektitiimi työskenteli yhdessä asiakkaan tiloissa ja sai kolmessa kuukaudessa valmiiksi palvelun, jonka avulla yrittäjä saa helposti rakennettua yksilöllisen palvelupaketin.

Valve vastasi OnnistuYrittäjänä.fi-palvelun konseptoinnista, käyttöliittymän, visuaalisen ilmeen ja sisältöjen suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta. Palvelu rakennettiin Valveen oman sisällönhallintajärjestelmän päälle, sillä se soveltuu erinomaisesti alustaksi lisäarvoa tuottaville palveluille ja mahdollistaa monipuolisten ominaisuuksien rakentamisen nopealla aikataululla.  

Ota yhteyttä

Sara Nikander
Sara Nikander Director, Brand & Digital 045 6735 577