Veikkaus Lotto

3D-animoidut promofilmit

Toteutus:
Animaatio3DKonseptisuunnittelu
HAASTE

Millasta on lottopallojen elämä kameroiden sammuttua? Saimme tehtäväksi esittää vastauksen tähän kysymykseen animoitujen lyhytfilmien avulla. Filmien tarkoituksena oli promota MTV3-kanavan viikoittaista lottoarvontaa.

TIIMI

Head of VFX: Risto Karhu
Senior 3D Artist: Arto Karhu
Senior 3D Artist: Pekka Heikkinen
Senior 3D Artist: Sakari Hakkarainen
Senior 3D Artist: Timo Muraja
Junior 3D Artist: Kim Suponin
Senior Sound Designer: Jukka Andersson
Editor: Janec Bachmann

ASIAKAS

Veikkaus Lotto, MTV3

RATKAISU

Toimeksianto oli meille upea haaste. Miltä lottokone näyttää sisältäpäin katsottuna? Minkälaisia rakenteita sen sisällä on? Miten lottopallo liikkuu, tai tarkemmin sanottuna, miten se tanssii?

Ensimmäisen animaatiofilmin teemaksi valittiin tanssiminen, koska samaan aikaan MTV3-kanavalla esitettiin Tanssii tähtien kanssa -tanssikilpailu ohjelmaa. Aloitimme työn lisäämällä lottopalloihin ohjauksen, jotta pystyimme esittelemään palloilla monenlaista liikettä, kuten rullaamista, pomppimista, twistaamista ja venymistä. Tämän lisäksi kuvasimme 360-panoraamakuvan studiosta ja käytimme sitä filmissä taustana. Lottokoneesta mallinsimme 3D-kuvan ja lisäsimme siihen upean diskolattian!

Pysy mukana ja näe lisää!

TULOKSET

Ensimmäinen animoitu filmi julkaistiin syyskuussa 2014. Sen jälkeen toteutimme useita animaatioita ajankohtaan sopivalla näkökulmalla. Olemme laittaneet lottopallot leikkimään lumessa, nauttimaan olostaan piknikillä, kisaamaan pienillä formula-autoilla ja tietysti käymään saunassa.

Ota yhteyttä

Risto Karhu
Risto Karhu Head of VFX, Wakeone 050 569 3773