Cramo

Vuosikertomus taipuu moneksi

Toteutus:
konseptisuunnitteluvisuaalinen suunnittelusisällöntuotantotaittoverkkopalvelu
haaste

Vuosikertomus on pörssiyhtiön tärkeimpiä viestinnän työkaluja, ja paljon enemmän kuin edellisen vuoden tulosraportti.

Vuosikertomus avaa yrityksen strategiaa ja vastuullisuustyötä, kertoo toimintaympäristön olennaiset tekijät ja markkinadraiverit, ja parhaimmillaan se on myös oleellinen osa hyvin suunniteltua, tuloksellista sisältömarkkinointia. Vuosikertomusta varten tuotettavaa sisältöä on järkevää hyödyntää monella tavalla.

Printti, PDF, digi – vai näiden yhdistelmä? ReportWatchin mukaan 33 % vuosikertomuksista tehdään digitaalisena, ja 56 % vain PDF:nä, mutta myös printti pitää edelleen pintansa monella toimialalla.

TIIMI

Senior Communications Consultant: Sanna Haanpää-Liukko

Head of Design: Juha Pohjola

Asiakas

Cramo

ratkaisu

Valveella on vankka kokemus vuosikertomusten tuotannosta sekä sijoittaja-, talous- ja vastuullisuusviestinnästä.

Räätälöimme asiakkaillemme tarkoituksenmukaisimman raporttikokonaisuuden. Digitaalisen ratkaisun toteutamme ketterästi ja kustannustehokkaasti Wake Annual Report-ratkaisulla tai valitsemallesi muulle julkaisualustalle.

Talostamme löydät kaiken vuosikertomuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen tarvittavan osaamisen konseptimuotoilusta sisällöntuotantoon ja graafisesta suunnittelusta taittoon. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme esimerkiksi yhtiökokous- ja muuta IR-materiaalia sekä yritysesitteitä ja -esityksiä, joissa lähtökohtana ovat vuosikertomusta varten tuotetut tekstit ja visuaaliset elementit.

Cramon vuoden 2015 raporttikokonaisuus on esimerkki Valveen kokonaisvaltaisesta toteutuksesta – raportti julkaistiin printtinä, digitaalisena ja PDF:nä. Toteutimme asiakkaalle projektinhallinnan, konseptisuunnittelun, sisällön ja käännökset, taiton sekä verkkototeutuksen Wake Annual Report-ratkaisulla.

katso lisää

https://annualreport.cramo.com/

Ota yhteyttä

Kirsi Nurmi
Kirsi Nurmi Director, Talent Dev & Comms, Brand & Digital 045 2719 559