Uusi verkkopalvelu tasoittaa yrittäjän tietä

11.06.2015

Yritystä perustettaessa pitää miettiä monta asiaa. Pankki- ja vakuutusasiat eivät välttämättä ole uudella yrittäjällä päällimmäisenä mielessä – tai asioina sieltä tutuimmasta päästä. Nordea, If ja Varma ovat luoneet yhteistyössä uuden verkkopalvelun, joka tarjoaa käytännön apua ja neuvoja sekä uusille että vakiintuneemmille yrittäjille yrittäjyyden eri vaiheissa.

Sara Nikander
Director Brand & Digital

sara.nikander@valve.fi
045 6735 577

OnnistuYrittäjänä.fi-palvelu avattiin tänään 10. kesäkuuta. Kyseessä on eräänlainen yrittäjän työtila, jonka tarkoitus on tukea yrittäjää liiketoiminnan suunnittelussa. Palvelun merkittävin kohderyhmä ovat uudet yrittäjät ja yrityksen perustamista suunnittelevat, mutta se on avoin kaikille ja palvelee erityisesti pienyrittäjiä. Ideana on, että kuka tahansa yrityksen perustamista harkitseva saa tarvitsemansa tiedon ja avun yhdestä ja samasta paikasta.

Palvelu opastaa kädestä pitäen uutta yrittäjää vaikkapa yritysmuodon valinnassa tai liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja tämä voi palvelun kautta laittaa suoraan vireille yrityksen pankki- ja vakuutusasiat.

Vakiintuneemmille yrittäjille palvelu tarjoaa apua esimerkiksi liiketoiminnan suunnitteluun ja investointien rahoittamiseen liittyvissä asioissa. Palvelussa tarjoaa yrittäjän käyttöön esimerkiksi erilaisia laskureita, muun muassa kannattavuus- ja myyntilaskurit sekä kassavirtaennusteen. Lisäksi se auttaa yrittäjää valitsemaan juuri hänelle sopivia palveluita.

Palvelun käyttö ei edellytä Nordean, Varman tai Ifin asiakkuutta. Sivuston tarjoamista palveluista tai tuotteista kiinnostunut käyttäjä jättää yhteydenottopyynnön, jonka perusteella palveluntarjoaja ottaa yhteyttä yrittäjään.

Palvelun suunnittelusta ja toteutuksesta on vastannut Valve Group, joka vastaa myös palvelun ylläpidosta ja jatkokehittämisestä.

Tutustu OnnistuYrittäjänä.fi-palveluun.

Lisätietoja
Sara Nikander, CEO Valve Branding
sara.nikander@valve.fi
045 6735 577