En

Joululahjoja lastenkodin lapsille 2019 keräys on alkanut

Joululahjoja lastenkodin lapsille -hyväntekeväisyyskeräys järjestetään tänä vuonna 11. kertaa. Mukana 12 lastenkotia ja 305 lahjansaajaa.

Joululahjakeräys
Valveen perinteinen jo vuodesta 2009 asti järjestetty Joululahjakeräys on Valveen työntekijöiden organisoima keräys pääkaupunkiseudun lastenkotien lasten hyväksi. Keräykseen voi osallistua kuka tahansa, joten tervetuloa mukaan tekemään hyvää kanssamme.

Keräys järjestetään SuperApp Oy:n kanssa yhteistyössä toteutetun Joululahjakeräys-mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksen avulla keräykseen osallistuvien on helppo ja kätevä varata lahjansaajat ja seurata keräykseen liittyviä tärkeitä aikatauluja. Sovellus auttaa myös meitä keräyksen hallinnoinnissa sekä lahjapakettien varausten ja toimitusten seurannassa. Alustaa päivitetään vuosittain asiakaspalautteesta saatujen kehitysehdotusten mukaan ja viime vuonna sovellusta päivitettiin niin, että lapset voivat esittää halutessaan oman lahjatoiveen.

Mikäli liityt mukaan keräykseen ensimmäistä kertaa, pääset lataamaan sovelluksen puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta. Sovellus vaatii Facebook-kirjautumisen. Jos olet keräyksessä mukana toistamiseen, muistathan päivittää sovelluksen uusimpaan versioon. Tarkemmat ohjeet osallistumista varten löydät keräyksen Facebook-sivuilta tai mobiilisovelluksen kohdasta: Ohjeet ja toimitusosoitteet.

Keräyksen odotetaan sujuvan tänäkin vuonna jouhevasti, sillä toimintatapa on tuttu edellisiltä vuosilta. Lahjat toimitetaan Valveen toimistolle aulan vastaanottoon viimeistään perjantaina 13.12. mennessä. Joululahjojen kuljetuksesta ja jakamisesta lastenkoteihin vastaa edellisten vuosien tapaan Autovuokraamo Avis.

Kiitos jo etukäteen kaikille keräykseen osallistuville ja ihanaa joulun odotuksen aikaa!

Terveisin,
Valveen joulutontut

Hae sivustolta:Search our site: