En

Oppobot tuo nopean tavan testata tuote- ja palveluideoita globaalisti

Tutkimusten mukaan yli puolet tuotelanseerauksista epäonnistuu. Keskeisenä syynä on se, että tuotteen vetovoimaa kohderyhmässä testataan liian harvoin tai liian myöhään. Oppobot iskee tähän kipukohtaan. Se on tuonut yritysten käyttöön digitaalisen työkalun, jolla yritykset voivat testata ja parantaa tuote- ja palveluideoitaan kehitysprosessin eri vaiheissa. Oppobot toimii globaalisti, ja sen avulla testaaja voi tavoittaa 60 miljoonaa kuluttajaa.

Yrityksen perustajan Heli Holttisen mukaan tavoitteena on tehdä Oppobotin käyttäjistä konseptisuunnittelun ja -testauksen maailmanmestareita digitalisaation ja tekoälyn avulla. Testaus onnistuu erittäin nopeasti ja edullisesti laadusta tinkimättä. Näin asiakasyritykset saavat tuote- ja palvelukehitykseen lisää osumatarkkuutta, nopeutta ja kustannussäästöjä.

Oppobotin vastaanotto on ylittänyt odotukset. Kansainväliset, tunnetut bränditalot, kuten Fiskars ja Valio, sekä kansainvälistyvät kasvuyritykset, kuten Verso Food, käyttävät Oppobotia tuote- ja palvelukehityksen eri vaiheissa ideaskriinauksesta optimaalisen pakkausdesignin valintaan aina uusien markkinoiden valloittamiseen.

Tiimi koostuu innovaatioprosessin ja hinnoittelun pitkän linjan osaajista

KTT Heli Holttisella (CEO) on pitkä työhistoria innovaatioprosessin eri vaiheista ja hän on väitellyt asiakaslähtöisestä konseptisuunnittelusta. KTT Outi Somervuorella (Head of Product) on erittäin vahva liike-elämän ja akateeminen tausta hinnoittelun psykologian ja markkinatutkimuksen alueilta. Oppobotin teknologiakehityksestä vastaa CTO Lari Iso-Anttila, jolla on pitkä kokemus vaativista, kansainvälisistä ohjelmistokehityshankkeista.

Oppobot sai taakseen maineikkaat sijoittajat kansainvälistymisen ja R&D:n vauhdittamiseksi

Elokuussa Oppobot sai taakseen sijoittajat, jotka uskovat liikedean kansainväliseen potentiaaliin. Kokeneessa sijoittaja- ja neuvontajakaartissa on mukana seuraavat tahot:

Gorilla Capital
Faster Horse (Valven sijoitusyhtiö)
Thomas Desimpel (Belgia)
Rhett Thompson (USA, Suomi)
Rene Kromhof (Alankomaat, Suomi)
Tuomas Pahlman
Teemu Varpanen
Reima Linnanvirta
Dan Ahlstedt
Kimmo Kivisilta
Veli-Pekka Julkunen
Tomi Hilvo
Oskar Korkman
Kari Eilola

Lisätietoja:
Heli Holttinen
puh. +358 50 46 18 212
heli.holttinen@oppobot.io

Valve perheeseen kuuluva Oppobot on 2018 perustettu markkinoinnin teknologia-start-up, jonka työkenttänä on innovaatioprosessi. Oppobotissa yritykset testaavat ja parantavat tuote- ja palveluideoitaan eri kohderyhmissä nopeasti laadusta tinkimättä. Oppobot palvelee asiakkaitaan globaalisti tavoittaen 60 miljoonaa kuluttajaa. Tavoitteena on lisätä merkittävästi tuote- ja palvelukehityksen osumatarkkuutta ja nopeutta sekä tuoda kustannussäästöjä. Immersiivisen internetin palveluyhtiö Wakeone on Oppobotin palvelumuotoilun ja -kehityksen kumppani.

Hae sivustolta:Search our site: