En

Uusi immersiivisen internetin palveluyhtiö Wakeone auttaa näkemään, kuulemaan ja kokemaan internetissä enemmän

Internetin seuraava kehitysvaihe, immersiivinen internet, viestii kuvan ja äänen lisäksi myös tunteiden ja elekielen avulla. Wakeone tuo sen nyt yritysasiakkaiden ulottuville tarjoamalla virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita.

Luovan teknologian, markkinoinnin ja viestinnän yhdistäjä Valve ja sen avainhenkilöt ovat perustaneet immersiivisen internetin palveluyhtiön Wakeone Oy:n. Valveella ja sen asiantuntijoilla on pitkä ja menestyksekäs kokemus internetin eri kehitysvaiheista, pilvipohjaisten palveluiden ja käyttöliittymien, sekä sisältöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja jatkuvasta ylläpidosta kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Nyt perustettu uusi yhtiö rakentuu tämän vahvan asiantuntijaosaamisen ja olemassa olevien asiakassuhteiden päälle.

”Kaupallisten online-palveluiden markkina on kehittynyt täyden toimituksen teknologiataloista erikoistuneita palveluja ja sisältöjä eri jakelukanaviin ja mediapintoihin muotoilevien erikoistoimijoiden suuntaan. Vaikuttamisen, asiakaskokemuksen ja palvelumuotoilun perusperiaatteet, ja kokemuksellinen tarinankerronta ovat kehityksessä jääneet usein erillisiksi kokonaisuuksiksi. Siksi toteutetut palvelut eivät ole kehittyneet vaikuttavan asiakaskokemuksen ja käyttökokemuksen näkökulmasta toivotulla tavalla”, sanoo Valve Group Oy:n toimitusjohtaja Jorma Maaninka.

”Internet on kaivannut äänen ja kuvan lisäksi aitoa kokemuksellisuutta. Kun näkemisen ja kuulemisen lisäksi voimme aistia ja kokea tunteet ja elekielen, teemme käyttökokemuksesta aidomman ja vaikuttavamman. Uskomme, että tulevaisuuden immersiivinen internet rakentuu nopeasti ja vahvasti tällaisen yhteisöllisen, lisätyn- ja virtuaalikokemuksen kautta”, sanoo Wakeone Oy:n toimitusjohtaja Tommi Palvimo.

Wakeonen keskeisin tehtävä on tuottaa yritysasiakkaille virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita – ja uudenlaisen tavan viestiä ja vahvistaa brändimielikuvaa. Yhtiö tarjoaa yrityksille pilvipohjaisia sovelluspalveluita, jatkuvan asiakastuen ja ylläpidon, laajennetun- ja virtuaalitodellisuuden sovelluskehitystä, sekä räätälöityjä sisältöjä muun muassa koulutukseen, tuotemarkkinointiin ja viihteeseen.

”Tehtävämme on auttaa yrityksiä näkymään, kuulumaan ja tuntumaan vaikuttavasti, ja tarjoamaan parhaat sisällöt ja kanavat immersiivisen internetin avulla”, jatkaa Palvimo.

Wakeone on osa Valve Group Oy:tä, joka haluaa tarjota parhaat viestinnän, markkinoinnin ja teknologian asiantuntijat yritysten liiketoiminnan ja brändin vaikuttavan tarinankerronnan tueksi.

www.wakeone.co

www.valve.fi

Lisätiedot:

Wakeone Oy, toimitusjohtaja Tommi Palvimo, tommi.palvimo@wakeone.co
puh. 050-3535 173

Valve Group Oy, toimitusjohtaja Jorma Maaninka,  jorma.maaninka@valve.fi
puh. 040-173 5504

Hae sivustolta:Search our site: