En

Valve ja Folk uuteen kotiin

Uusissa toimitiloissa löytyy saman katon alta Valveen ja Folk Finlandin laaja yhteinen osaaminen. Luovuus, teknologia ja viestintä saadaan aidosti kytkettyä yhteisen ajattelun ja todeksi tekemisen kautta yhteen entistä luontevammin.

Noin vuosi sitten lähdimme Valveella uudistamaan brändiämme ja rakentamaan konseptia, jonka kaikki tuntisivat omakseen, joka yhdistää ja jolla on yhteinen missio. Yhtenäistä tapaa olla ja puhua rakennettiin koko kevät yhdessä ja lopulta meillä oli ainekset kokonaan uuden toimintakulttuurin ja yhteisön luomiseen, jossa jokainen yksilö tukee yhdessä suurempaa yhtenäistä tavoitetta. Syntyi Valve United.

Brändiuudistuksen myötä myös Valveen ilme uudistettiin ilmentämään tarkennettua strategiaa. Käyntiin saatettu tavoite yhtenäisemmästä Valve-perheestä sai vastikään jatkumoa, kun Valve muutti vuodenvaihteessa uusiin toimitiloihin Helsingin keskustaan Ludviginkadulle. Uusissa toimitiloissa löytyy saman katon alta sekä Valveen, että Folk Finlandin laaja yhteinen osaaminen. Luovuus, teknologia ja viestintä saadaan aidosti kytkettyä yhteisen ajattelun ja todeksi tekemisen kautta yhteen entistä luontevammin.

”Asiantuntija- ja ongelmanratkaisutyössä myös työtilat ja ympäristötekijät ovat merkittävässä roolissa. Koska todellisuus on tietoisuuden luomus, uskomme todellisuuden rakentuvan keskusteluista eri maailmojen ja kulttuurien välillä. Tällaisen tulevaisuuden luomiseen olemme halunneet rakentaa yhteiset ja viihtyisät työtilat meidän asiantuntijoille. Työtilat, jossa aistit, ajattelu ja ympäristötekijät mahdollistavat erilaisten ihmisten luontevan törmäilyn, keskustelut ja erilaisen ajattelun. Näin luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa rohkeampaa todellisuutta”, kuvailee Valveen toimitusjohtaja Jorma Maaninka.

”Erilaisiin ajatuksiin, oppeihin ja ihmisiin tutustuminen tekee aina hyvää. Uskon, että Valveen ja Folkin toisistaan poikkeavat kulttuurit johtavat luovaan sekoiluun, henkiseen sekä fyysiseen ristipölytykseen ja aivan uudenlaiseen tekemiseen”, Folkin toimitusjohtaja Tommi Laiho jatkaa.

Lisätietoja:

Jorma Maaninka, toimitusjohtaja, Valve Group Oy
jorma.maaninka@valve.fi, puh. 040 173 5504

Valve on markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistäjä. Autamme asiakkaitamme 160 asiantuntijan voimin muuttumaan ja menestymään digitalisoituvassa maailmassa strategisen näkemyksemme ja kokonaisvaltaisen osaamisemme kautta. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 16 miljoonaa euroa. Visiomme on mullistaa toimialoja, kasvattaa asiakkaidemme brändiarvoa ja tuottaa heille mitattavaa kilpailuetua.

Valve United. www.valve.fi/united

Tommi Laiho, toimitusjohtaja, Folk Finland
tommi.laiho@folkfinland.fi, puh. 050 310 0659

Folk on mainostoimisto, luovuuden lähde, hulluttelun kehto, kaupallista menestystä asiakkailleen tekevä tarinankertoja, kansanliike

Folk Finland. www.folk.fi

Hae sivustolta:Search our site: