En

Valve ja ruotsalainen Pyramid strategiseen yhteistyöhön

Valve ja ruotsalainen Pyramid ovat aloittaneet strategisen yhteistyön tavoitteenaan tarjota B2B-asiakkaille markkinointi-, markkinointiteknologia- ja viestintäpalveluja paikallisesti.

Valve on Suomen johtava B2B-yritysten ja julkisen sektorin markkinointi- ja viestintäkumppani. Voidakseen tukea entistä paremmin kansainvälisiä asiakkaitaan Valve ja ruotsalainen Pyramid ovat solmineet strategisen yhteistyösopimuksen.

Pyramid on Ruotsin kansainvälisin mainostoimisto, jonka asiakkaita ovat Pohjolan 30 suurinta yritystä. Yhdessä sisaryritystensä digitoimisto Petran ja brändien ja trendien tutkimukseen ja analysointiin erikoistuneen Graalin kanssa se työllistää 70 asiantuntijaa Helsingborgissa ja Tukholmassa.

Pyramidin toiminnan painopiste on B2B-sektorin yritykset, joille se tarjoaa markkinoinnin palveluita kokonaisvaltaisesti; analyysipalvelun, strategisen suunnittelun, toteutuksen sekä tulosten mittaamisen ja seurannan. Pyramidin asiakkaita ovat mm. Alfa Laval, Bosch Rexroth, ESS, Ecolean, Habasit, HemoCue, Hiab, Munters, SSAB, Stora Enso, Sulzer ja Trelleborg.

Yhtiö valittiin Ruotsin vuoden toimistoksi vuonna 2018, ja on lisäksi valittu maan parhaaksi B2B-toimistoksi 15 vuotta peräkkäin.

Yhteistyö Pyramidin kanssa on askel Valveen kasvustrategiaa, jonka keskiössä on B2B-yritysten kasvun tukeminen tarjoamalla niille markkinoinnin, markkinointiteknologian ja viestinnän palveluja.

”Kansainvälisenä toimistona meille on tärkeää voida tarjota asiakkaillemme vahva paikallinen tuki markkinatuntemuksesta kampanjoiden lokalisointiin asti. Valveella on laaja osaaminen ja saman tyyppinen asiakaskunta kuin meillä. Lisäksi sillä on keihäänkärkiosaamista, muun muassa markkinoinnin automaatiossa”, sanoo Pyramidin toimitusjohtaja Ulf Vanselius.

”Yhteistyö Pyramidin kanssa on osa pitkän aikavälin strategiaamme. Haluamme tukea kansainvälisiä asiakkaitamme tarjoamalla jatkuvia markkinoinnin ja viestinnän palveluita Pohjoismaiden laajuisesti. Toimintamme laajenee voimakkaasti ja yhteistyö Pyramidin kanssa tekee meistä entistä paremman kumppanin asiakkaillemme”, sanoo Valveen toimitusjohtaja Sara Nikander.

Lisätiedot:

Ulf Vanselius, toimitusjohtaja, Pyramid

ulf@pyramid.se

Puh.: +46 705 16 3370

 

Sara Nikander, toimitusjohtaja, Valve

sara.nikander@valve.fi

Puh. 045 673 5577

Valve

Valve on Suomen johtava B2B-yritysten ja julkisen sektorin markkinointi- ja viestintäkumppani. Se on osa Valve Groupia, joka haluaa tarjota parhaat viestinnän, markkinoinnin ja teknologian asiantuntijat yritysten liiketoiminnan ja brändin vaikuttavan tarinankerronnan tueksi. Valve Groupiin kuuluvat markkinointi- ja viestintätoimisto Valveen lisäksi liikkuvan kuvan suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut Valve Motion, virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita tuottava Wakeone sekä konsernin osakkuusyhtiöt, mainostoimisto Folk Finland Oy, Mediatehdas Dakar Oy ja tuote- ja palvelukonseptien testauksen digitalisoiva Cambri Oy. Valve Groupissa on yli 200 työntekijää. 

Pyramid

Pyramid on Ruotsin kansainvälisin mainostoimisto, jonka asiakkaita ovat Pohjolan 30 suurinta yritystä. Yli 50 % liikevaihdostamme tulee Euroopassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevilta asiakkailtamme. Agency of the Year -kyselyssä Pyramid luokiteltiin Ruotsin parhaaksi B2B-toimistoksi 15 vuotta peräkkäin. Pyramid, Petra Digital Agency sekä Graal Brand Agency työllistävät noin 60 henkilöä Helsingborgin ja Tukholman toimistoissa.

Hae sivustolta:Search our site: