En

Valve ostaa Recon ja tähtää Pohjoismaiden johtavaksi B2B-markkinointi- ja viestintätoimistoksi

Suomeen syntyy johtava kansainvälistä B2B-markkinaa palveleva markkinointi- ja viestintätoimisto, kun Valve Branding Oy ostaa Recommended Group Oy:n. Yhtiö jatkaa Valve-nimellä.

Valve suunnittelee ja toteuttaa markkinointia ja viestintää, jonka avulla yritykset luovat tunnettuutta, lisäävät kysyntää ja edistävät kasvua. Keskeistä on asiakasymmärrys, jonka merkitys on digitalisoituvassa, nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä entistä tärkeämpää. Menestyäkseen on yhä enemmän kuunneltava asiakasta, ymmärrettävä tämän motiiveja ja markkinoiden muutoksia sekä reagoitava niihin nopeasti.

”Yritykset, jotka satsaavat asiakas- ja palvelukokemukseen, menestyvät toimialaansa keskimääräistä paremmin. Asiakkaan kokema arvo on asiakasymmärryksen keskiössä. Kuitenkin tässä on monella vielä parannettavaa, yritysten omat mielikuvat asiakkaidensa arvokokemuksesta voivat olla häkellyttävän kaukana totuudesta. Haluamme auttaa B2B-yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita rakentamaan yhä parempaa asiakaskokemusta ja menestymään”, sanoo toimitusjohtaja Sara Nikander. 

Valveen visio on olla innovatiivisten, kasvuhakuisten ja vastuullisten yritysten halutuin ja arvostetuin markkinointi- ja viestintäkumppani. Tuoreen B2B-johtajien keskuudessa tehdyn tutkimuksen 1) mukaan B2B-asiakkaat odottavat markkinointikumppaniltaan hyvää liiketoimintaymmärrystä ja aitoa kiinnostusta asiakkaan liiketoimintaa ja sen haasteita kohtaan, sekä kykyä pystyä tarjoamaan ratkaisuiksi konkreettisia toimenpiteitä. Tämä edellyttää kykyä pystyä asettumaan asiakkaan asemaan.

”Meillä on yhteinen voimakas halu auttaa kasvuhakuisia yrityksiä menestymään ja kansainvälistymään ja täydennämme toistemme osaamisia erinomaisesti. Olemme todella iloisia yhdistäessämme voimamme Valveen viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisten kanssa”, sanovat Recommended Groupin pääomistajat Tero Heittola ja Salla Halme.

Molemmilla yhtiöillä on kymmenien vuosien kokemus yritys-, tuote- ja palvelubrändien rakentamisesta B2B-markkinassa. Viimeisen parin vuoden aikana myös strategisen tason viestinnän ja modernin digitaalisen markkinoinnin yhdistävien palveluiden kysyntä on lisääntynyt voimakkaasti. Tämän lisäksi yhtiöt tuottavat julkisen sektorin organisaatioille markkinoinnin, asiakaskokemuksen ja viestinnän kokonaispalveluita.

Kaupan toteuduttua yhdistyvässä yhtiössä on yhteensä yli 70 markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa ja sen liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa. Valveella on yhdistymisen jälkeen toimipisteet Helsingissä ja Rovaniemellä ja se aikoo kasvaa Pohjoismaiden johtavaksi B2B-markkinointi- ja viestintätoimistoksi.

Valve on osa Valve Groupia, joka haluaa tarjota parhaat viestinnän, markkinoinnin ja teknologian asiantuntijat yritysten liiketoiminnan ja brändin vaikuttavan tarinankerronnan tueksi. Valve Groupiin kuuluvat markkinointi- ja viestintätoimisto Valveen lisäksi liikkuvan kuvan suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut Valve Motion, virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita tuottava Wakeone sekä konsernin osakkuusyhtiöt, mainostoimisto Folk Finland Oy, Mediatehdas Dakar Oy ja tuote- ja palvelukonseptien testauksen digitalisoiva Oppobot Oy

Recommended Group Oy:n muodostavat Recommended Finland Oy ja Focus Flow Oy.

Lisätietoja:
Sara Nikander, toimitusjohtaja, Valve Branding Oy, puh. 045 673 5577
Tero Heittola, toimitusjohtaja, Recommended Group, puh. 040 726 1977

1) Nikander, S (2019). The Marketing Agency of the Future: Client Expectations and the Optimal Operating Model. Management Research Challenge, Henley Business School, University of Reading

Hae sivustolta:Search our site: