En

Valve Suomen Mentorien tilaisuudessa tukemassa nuorten työllistymistä

Toukokuun lopulla Suomen Mentorit kutsui yhteen joukon mentoreita, aktoreita ja yhteistyöyrityksiä kuulemaan ajatuksia nuorten työllistämisen vauhdittamisesta. Puhujina tilaisuudessa nähtiin muun muassa pääministeri Juha Sipilä ja Risto Siilasmaa. Keväällä järjestetyn harkkarirekryn myötä myös Valve on ollut mukana nuorten työllistämistalkoissa.

Suomen Mentorit sai 30. toukokuuta KPMG:n tiloihin arvovaltaisen kuulijakunnan, kun heidän järjestämänsä tilaisuus keräsi yhteen noin 200 hengen joukon mentoreita, aktoreita sekä Suomen Mentorien Advisory Boardin jäseneniä. Tapahtuman alustajaksi oli kutsuttu itse pääministeri Juha Sipilä.

Pääministerin sympaattinen puhe listasi Suomen Mentorit ry:n keräämät 22 kehitysideaa korkeakoulutettujen nuorten tehokkaampaan työllistämiseen. Näistä yli puolet oli menossa eteenpäin ja eduskunnan hyväksyttäväksi syksyllä, eli selkeää kehitystä jo on havaittavissa.

Sipilä selvästi viihtyi puhujan roolissaan ja sai lukuisia aplodeja yleisöltä. Kutsuvieraina nähtiin niin Ilpo Kokkila kuin Risto Siilasmaa sekä useita suomalaisyritysten johtajia, jotka olivat paikalla mentorin roolissa.  Suomen Mentorit ry:n puheenjohtaja Raija Kemiläinen esittikin lämpimän kiitoksen kaikille mentoreille sekä idealistaa valmistelemassa olleille työryhmille. Kuuntelemassa ollut yleisö täytti koko salin, jossa paikalla oli myös yli 30 aktorin eli mentoroitavan nuoren edustus.

Valveella on kunnia olla yksi Suomen Mentoreiden 15 suuryrityksen tukijaryhmästä, sillä järjestimme keväällä laajan ja suuren suosion saaneen opiskelijarekrytoinnin. Kampanjan myötä Valve palkkasi 12 valmistunutta tai valmistuvaa opiskelijaa puolen vuoden jaksoksi palkalliseen harjoitteluun. Tuntui tärkeältä ottaa nuoria töihin ja mentoroitaviksi. Suosittelen, sillä – kuten Siilasmaa totesi –  siitä tulee myös itselle hyvä mieli.

 

Kuva: Suomen Mentorit ry, kuvaaja Pauli Purtilo ©

Hae sivustolta:Search our site: