En

Valve vahvistaa merkittävästi HubSpot-osaamistaan ja -liiketoimintaansa uusien rekrytointien ansiosta

Yvonne Edfelt aloittaa Valveella Growth Marketing Strategistina tammikuun alussa. Yvonne vastaa jatkossa erityisesti asiakkaiden HubSpot-konsultoinnista ja kasvumarkkinoinnin kehittämisestä.

Ennen siirtymistään Valveelle, Yvonne toimi markkinointijohtajana HubSpot-konsulttiyritys Sales Communicationsissa. Hän on lisäksi johtanut tuloksekkaasti isoja kansainvälisiä asiakkuuksia kasvumarkkinoinnin ja HubSpotin saralla. Samalla hän on johtanut HubSpot User Group Helsinkiä menestyksekkäästi yli vuoden ajan. HubSpot User Group Helsinkiin kuuluu yli 800 HubSpot-käyttäjää. Ennen SalesCommia Yvonne työskenteli Vastuu Groupissa (entinen Tilaajavastuu) monipuolisesti eri markkinoinnin rooleissa yli seitsemän vuotta.

Yvonne aloittaa työt Valveella

Yvonne Edfelt, Growth Marketing Strategist

Aikaisemmin syksyllä Valveella Growth Marketing Specialistina aloittanut Matias Metsänen omaa myös vahvan taustan ja osaamisen HubSpot-konsultoinnista ja kasvumarkkinoinnista.

Matias Metsänen, Growth Marketing Specialist

Matias Metsänen, Growth Marketing Specialist

“Kulunut vuosi on ollut pandemiasta huolimatta menestyksekäs Valveen kasvumarkkinointiliiketoiminnalle. Olemme voittaneet merkittäviä uusia asiakkuuksia ja kasvattaneet HubSpot-liiketoiminnan määrää huomattavasti. Näemme suuren potentiaalin moderneja teknologioita hyödyntävälle kasvumarkkinoinnille. Yvonne ja Matias ovat molemmat tämän alueen huippuammattilaisia ja he tulevat vahvistamaan kykyämme palvella B2B-yrityksiä HubSpotin ja kasvumarkkinoinnin saralla niin kotimaassa kuin ulkomailla”, kertoo Ilmari Piela, Valveen Chief Growth Officer.

“Odotan innolla, että pääsen aloittamaan työt Valveella. Mahdollisuus olla osa erittäin pätevää kasvutiimiä ja mahdollisuus kasvattaa HubSpot-liiketoimintaa Valveella innostavat minua erittäin paljon. Lisäksi Valveen kansainvälisyys, luovuus, teknologiaosaaminen sekä Valveen erittäin hyvä maine asiakaskentällä olivat tärkeitä tekijöitä, miksi halusin tulla Valveelle. Uskon, että pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaiset markkinointipalvelut ja maailmanluokan osaamisen, jotta asiakkaat saavat parasta asiantuntevaa palvelua ja mitattavia tuloksia aikaiseksi”, Yvonne kommentoi.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Valveen toimitus, +358 20 745 0200, etunimi.sukunimi@valve.fi

Valve on Suomen johtava B2B-yritysten ja julkisen sektorin markkinointi- ja viestintäkumppani. Se on osa Valve Groupia, joka haluaa tarjota parhaat viestinnän, markkinoinnin ja teknologian asiantuntijat yritysten liiketoiminnan ja brändin vaikuttavan tarinankerronnan tueksi. Valve Groupiin kuuluvat markkinointi- ja viestintätoimisto Valveen lisäksi liikkuvan kuvan suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut Valve Motion, virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita tuottava Wakeone sekä konsernin osakkuusyhtiöt, mainostoimisto Folk Finland Oy, Mediatehdas Dakar Oy ja tuote- ja palvelukonseptien testauksen digitalisoiva Cambri Oy. Valve Groupissa on yli 200 työntekijää. 

Hae sivustolta:Search our site: