En

Valve vahvistuu uusilla tekijöillä

Valveen ennestään laaja osaajajoukko on kesän aikana kasvanut monella uudella viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisella. Uudet valvelaiset vahvistavat entisestään Valvetta B2B-yritysten ja julkisyhteisöjen markkinointi- ja viestintäkumppanina, ja tuovat mukanaan myös uutta osaamista tukemaan Valveen ja sen asiakkaiden kasvua.

ryhmakuva_korjattuKuvateksti: Iso joukko uusia valvelaisia, vasemmalta edessä Anna Kanervirta, Nail Bedretdin, Emma Juureva, Suvi Saranki, Jarno Siitonen ja Alvar Peuhkuri. Takana Tuomo Tapanila ja Olli Ristimäki. Kuvasta puuttuvat Kati Lostedt ja Jack Tarvajärvi.

Valveen nopeasti laajentunut growth marketing -liiketoiminta saa tukea useasta uudesta tekijästä. Suvi Saranki siirtyi elokuussa Valveelle Growth Marketing Strategistiksi mukanaan kokemusta muun muassa Sales Communications Finlandilta Project Directorina ja Inbound Strategistina. Suvilla on monipuolisesti myynnin ja markkinoinnin kokemusta niin B2B- kuin B2C-puolelta. Jack Tarvajärvi aloitti syyskuussa Valveella Growth Marketing Strategistina. Ennen Valvea, Jack toimi OMD:llä vanhempana sosiaalisen median asiantuntijana ja uransa aikana hän on päässyt työskentelemään lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten brändien kanssa, jopa jalkapallojätti Manchester Cityn kanssa.

Emma Juureva aloitti heinäkuussa Growth Marketing Specialistina. Emma on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Marketing Coordinatorina Verkotan Oy:ssa sekä Consumer Service Coordinatorina Pauligilla.  Nail Bedretdin nimitettiin elokuussa Growth Marketing and Analytics Specialistiksi. Hänellä on Analyst-kokemusta aiemmin muun muassa Vapa Medialta. Tuomo Tapanila aloitti elokuussa Valveen Business Growth Managerina. Tuomo on aikaisemmin työskennellyt Trainers' Housella sekä Klokilla Sales & Growth Managerina.

Valveen viestintäkonsulttijoukko kasvoi elokuussa kolmella kokeneella tekijällä. Kati Lostedt aloitti Senior Communications Consultantina. Kati tuo Valveelle monipuolista viestintäkokemusta teollisuudesta, ja viestintä- ja markkinointitoimistomaailma on myös Katille ennestään tuttua. Olli Ristimäki aloitti niin ikään Senior Communications Consultantina vahvuutenaan mediamaailman tuntemus. Olli on työskennellyt aikaisemmin Huittisten Sanomalehti Oy:n toimitusjohtajana, Urjalan Sanomien päätoimittajana sekä myös metsäteollisuuden viestintätehtävissä. Anna Kanervirta toimii Valveella uutena Communications Consultantina. Anna on työkennellyt yli 10 vuotta Helsingin kaupungin erilaisissa viestintäpositioissa ja sitä ennen myös kansainvälisissä tehtävissä muun muassa Suomen YK-edustustossa New Yorkissa.

Lisäksi Jarno Siitonen aloitti elokuussa Valveen Client Directorina tehtävänään tukea asiakkaiden kasvutavoitteita ja markkinoinnin onnistumista. Jarno on toiminut aikaisemmin vastaavassa roolissa Lataamolla ja hänellä on pitkä kokemus tapahtumapuolelta Factor Novalta ja Wulffilta. Samoin elokuussa aloitti Alvar Peuhkuri Marketing Traineena. Alvar on hankkinut kokemusta aiemmin muun muassa Goforelta.

Asiakkaamme haluavat koko ajan voimakkaammin kehittää viestintäänsä ja markkinointiaan vauhdittamaan kasvuaan. Myös poikkeusaika on lisännyt organisaatioiden viestinnän tarvetta. Uusien osaajien avulla pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme heidän tarpeissaan ja samalla Valveen oma kasvu jatkuu. Kokeneiden tekijöiden saaminen taloon osoittaa Valveen myös olevan haluttu ja hyvä työpaikka, sanoo toimitusjohtaja Sara Nikander.

Lisätietoja:

Sara Nikander, toimitusjohtaja, Valve Branding Oy, 045 673 5577

Valve on Suomen johtava B2B-yritysten ja julkisyhteisöjen markkinointi- ja viestintäkumppani. Valveella (Valve Branding Oy) työskentelee yli 50 markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa.

Valve on osa Valve Groupia, joka haluaa tarjota parhaat viestinnän, markkinoinnin ja teknologian asiantuntijat yritysten liiketoiminnan ja brändin vaikuttavan tarinankerronnan tueksi. Valve Groupiin kuuluvat markkinointi- ja viestintätoimisto Valve, virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita tuottava Wakeone ja videoiden ja animaatioiden tuotantoyhtiö Filmbutik sekä konsernin osakkuusyhtiöt mainostoimisto Folk Finland Oy, ja tuote- ja palvelukonseptien testauksen digitalisoiva Cambri Oy. Valve Groupissa on yli 200 työntekijää. 

Hae sivustolta:Search our site: