En

Valveelle lisää tunnustusta

On vain yksi otto voitti Media & Message kanavamainos-sarjan Tampereella 6.8.2015.

Media & Message on SATU ry:n järjestämä sähköisen viestinnän ja sisältötuotannon ammattilaistapahtuma, joka on vakiinnuttanut asemansa riippumattomien tv-tuotantoyhtiöiden ja televisiokanavien keskuudessa. Tapahtuma kokoaa Suomeen vuosittain yli 200 sisällöntuottajaa ja päättäjää toimialan kaikilta sektoreilta.

Haastattelimme Valve Median Jotti Taivalta (kuvassa oikealla, suu auki ja riemuissaan), joka ohjasi yhdessä Taito Kawatan kanssa On vain yksi otto –mainoksen.

Mikä on fiilis voitosta?

Taival: “Tietty hyvä. Gaala ja ilta olivat todella onnistuneita ja ainahan se tuntuu hyvältä, olen kuitenkin sen verran kilpailuhenkinen.”

Tämä ei ollut On vain yksi otto -mainoksen ensimmäinen palkinto vaan se on palkittu aiemmin kullalla myös Voitto-mainoselokuvakilpailussa. Mikä tekee kyseisestä mainoksesta voittajan?

Taival: “Se on dokumentaarinen. Siinä on oikeita ihmisiä ja tilanteita. Siinä on totuus. Mainoksessa päästään lähelle tähtiä juuri ennen heidän H-hetkeään suorassa lähetyksessä. Tunnelma välittyy vahvasti ja sen kruunaa kertojaääni Urpo Martikainen, jolta löytyy referenssiä puhua aiheesta.”

Valve Median toimitusjohtaja Isto Kannisto luonnehtii On vain yksi otto –mainosta “yhdeksi parhaista, ellei jopa parhaaksi” Valve Median tuotokseksi. “Iho nousee joka kerta kananlihalle videon fiiliksestä. Se on oikeasti niin hyvä!” Kannisto kommentoi.

Mainostaja: MTV Oy    
Markkinointijohtaja: Anu Perrotta
Markkinointipäällikkö: Semra Räikkönen
Markkinointisuunnittelija: Seija Hakala

Mainostoimisto: Valve Media
Copywriter: Jotti Taival & Taito Kawata
Art Director: Jotti Taival & Taito Kawata
Tuomo Kulomaa (luova johtaja)
Tuotantoyhtiö: Valve Media Oy ja Cocoa Mediaproductions Oy
Tuottaja: Seppo Kerkelä
Ohjaaja: Jotti Taival & Taito Kawata
Kuvaaja: Johan Wasicki
Leikkaaja: Timo Montonen
Äänisuunnittelu: Karo Broman

Jälkituotanto: Cocoa Oy ja Valve Media

 

Hae sivustolta:Search our site: