En

WakeDynamite ja Sanoma tuovat mainostajille reaaliaikaisen mainonnan käyttöön Sanoman kanavissa

Wake Dynamite Oy ja Sanoma Oyj ovat solmineet sopimuksen WakeDynamite-palvelun käyttöönotosta Sanoman kanavissa 1. kesäkuuta alkaen. WakeDynamite mahdollistaa asiakkaille uuden tavan tehdä reaaliaikaista ja dynaamista mainontaa. Sopimus kattaa Sanoman kaikki tv-kanavat (Nelonen, JIM, Liv ja Hero), Ruutu-palvelun ja online-kanavat.

“Sanoman mukaantulo WakeDynamite-palvelun käyttäjäksi on meille erittäin merkittävä askel. Nyt voimme puhua WakeDynamitesta ainakin epävirallisena suomalaisen reaaliaikaisen ja dynaamisen tv-mainonnan standardina. Sanoman myötä WakeDynamite-palvelu kattaa noin 85 % kotimaisen kaupallisen television markkinasta. Uskon, että reaaliaikainen mainonta tulee muuttamaan koko mainosalan toimintatapoja”, iloitsee Atte Varsta, Wake Dynamiten toimitusjohtaja.

Wake Dynamiten kehittämää palvelua voidaan käyttää kaikissa digitaalisissa kanavissa mukaan lukien lineaarinen televisio, VOD-palvelu (Video on Demand), digitaalinen ulkomainonta ja verkkomedia. Kun aiemmin sisältöjen muokkaaminen on ollut mahdollista vain päivien viiveellä, WakeDynamite-palvelu mahdollistaa mainossisältöjen reaaliaikaisen muokkaamisen vain sekunteja ennen lähetystä. Tämä mahdollistaa mainostajalle kokonaan uudentyyppisiä, luovia ratkaisuja. Mainostaja voi muokata mainostensa sisältöä itse, tai muokkaukset voidaan automatisoida ulkopuolisen datan pohjalta perustuen esimerkiksi säätietoihin, tai asiakkaan myymän tuotteen varastotilanteeseen.

”Olemme erittäin innoissamme käynnistyvästä yhteistyöstä Wake Dynamiten kanssa. Tämä tulee avaamaan mainostaja-asiakkaillemme täysin uusia mahdollisuuksia päivittää viestejään reaaliaikaisesti ja laaja-alaisesti Sanoman TV-, video- ja online -kanaviin. Palvelu tukee hyvin strategiaamme, jonka tehtävänä on mahdollistaa asiakkaalle jakelutiestä riippumaton, tehokas liikkuvan kuvan mainonta”, kertoo Teemu Suominen, Head of Video Advertising, Sanoma Media Finland.

Lisätietoja:
Atte Varsta, toimitusjohtaja, Wake Dynamite, puh. 040 6686002, atte@wakedynamite.com
Teemu Suominen, Head of Video Advertising, Sanoma Media Finland, puh. 050 3130 577, teemu.suominen@nelonenmedia.fi

wakedynamite.com
media.sanoma.fi

Wake Dynamite Oy on Valve Groupin spin-off, joka aloitti toimintansa vuoden alussa. Marraskuussa 2016 palvelu palkittiin Viestintäalan tutkimussäätiön ThinkInk -innovaatiokilpailun voittajana. Lisäksi se on herättänyt laajaa kiinnostusta ulkomailla.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään.  Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.

Hae sivustolta:Search our site: