Uutta Cuutiossa

28.10.2011

Cuutio on saanut uuden ilmeen ja uuden aloitusnäkymän. Uudistusten taustalla on käytettävyyden parantaminen ja verkkonäkvyyden muutosten korostaminen.

Heidi Tiainen
 

dashboard-1024x627

Cuution uusi aloitusnäkymä

Aloitusnäkymä osoittaa heti suurimmat muutokset kerätyssä datassa ja käyttäjä saa nopealla vilkaisulla tärkeät tiedot esiin. Aloitusnäkymästä näkee muun muassa avainsanat, joiden hakukonesijoitus on muuttunut eniten, uudet linkit ja kilpailijoiden tilanteen. Koska Cuution keräämä data ei häviä, käyttäjä voi tarkastella tiliään milloin tahansa ja valitsemaltaan ajankohdalta. Nopea vilkaisu aloitusnäkymään summaa viime viikkojen tärkeimmät muutokset, joihin voi myöhemmin paneutua.

seo-competition-1024x636

Kilpailutilanne Googlessa

Kaikkien näkymien linkkivalikko ja pikatoiminnot on yhtenäistetty. Avainsanojen ja kilpailijoiden lisääminen on nyt mahdollista kaikissa näkymissä, mikä helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä. Cuution lähtökohtana on jatkossakin hyödyllisen informaation viestiminen selkeästi. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta ja kehitysehdotuksia asiakkailtamme ja otamme ne huomioon jatkossakin kehittäessämme Cuutiota vahvaksi osaksi asiakkaidemme menestyvää liiketoimintaa.

Lukekaa myös Cuution blogista vinkkejä oman verkkonäkyvyydenne kehittämiseen ja hyödyntäkää Cuutio-käyttöliittymästä löytyvää Support-valikkoa, josta löydätte nopeita opastuksia Cuution käyttöön!