Rovaniemellä toimiva Focus Flow siirtyy Valve-brändin alle

Valve
Osana lokakuussa 2019 toteutettua yritysjärjestelyä Focus Flow Oy:stä tuli osa Valvetta. Yhtiö jatkaa toimintaansa Rovaniemellä Valve-nimellä.

Valve on Suomen johtava B2B-yritysten ja julkisen sektorin markkinointi- ja viestintäkumppani. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa markkinointia ja viestintää, jonka avulla yritykset luovat tunnettuutta, lisäävät kysyntää ja edistävät kasvua. Keskeistä on asiakasymmärrys, jonka merkitys on digitalisoituvassa, nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä entistä tärkeämpää. Menestyäkseen on yhä enemmän kuunneltava asiakasta, ymmärrettävä tämän motiiveja ja markkinoiden muutoksia sekä reagoitava niihin nopeasti.

Focus Flow on digituotantoihin erikoistunut toimisto, jonka erikoisosaamisalueisiin kuuluvat Magento-verkkokaupat ja WordPress-julkaisujärjestelmä.

”Focus Flow vahvistaa markkinointiteknologiaosaamistamme ja mahdollistaa palveluiden tarjoamisen paikallisesti myös Pohjois-Suomessa. Uskomme, että erityisesti B2B-verkkokauppojen tarve tulee kasvamaan lähiaikoina merkittävästi, ja yhdistettynä Valveen B2B-liiketoimintaosaamiseen voimme auttaa asiakkaita digitalisoitumisessa uudella tavalla”, sanoo Valveen toimitusjohtaja Sara Nikander.

”Meillä on yhteinen voimakas tahto auttaa kasvuhakuisia yrityksiä menestymään ja kansainvälistymään. Olemme todella iloisia yhdistäessämme voimamme Valveen viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisten kanssa. Yhdistymisen ansiosta voimme laajentaa palvelutarjontaamme nykyisille asiakkaillemme ja tuoda Valveen osaamista vahvasti myös Pohjois-Suomen asiakkaidemme hyödyksi. Tuomme Valveelle oman vahvan osaamisemme erityisesti yritysten verkkokauppojen rakentamisessa”, sanoo Focus Flown toimitusjohtaja Mikko Pöykkö.

Valveessa on yli 50 markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa ja sen liikevaihto on yli 7 miljoonaa euroa. Valveella on toimipisteet Helsingissä, Lahdessa ja Rovaniemellä ja se aikoo kasvaa Pohjoismaiden johtavaksi B2B-markkinointi- ja viestintätoimistoksi.

Valve on osa Valve Groupia, joka haluaa tarjota parhaat viestinnän, markkinoinnin ja teknologian asiantuntijat yritysten liiketoiminnan ja brändin vaikuttavan tarinankerronnan tueksi. Valve Groupiin kuuluvat markkinointi- ja viestintätoimisto Valveen lisäksi liikkuvan kuvan suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut Valve Motion, virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita tuottava Wakeone sekä konsernin osakkuusyhtiöt, mainostoimisto Folk Finland OyMediatehdas Dakar Oy ja tuote- ja palvelukonseptien testauksen digitalisoiva Cambri Oy

Focus Flow Oy yhdistyy Valveen kanssa osana Recommended Group Oy:ä, johon kuuluu myös Recommended Finland Oy