VALVE ja KING perustivat yhdessä uuden toimiston

26.04.2014

Markkinoijat tarvitsevat kumppaniltaan yhä laajempaa suunnittelun osaamista ja kokonaisuuden hallintaa. Uudessa yhteisyrityksessä, Valve King Oy:ssä, yhdistyvät sekä markkinoinnin ja mainonnan konseptiosaaminen että vahva digitaalisuus.

Yhteisyritys perustetaan yhdistämällä Valveen markkinointiviestinnän tiimi ja mainostoimisto King. Uusi yritys toimii samoissa tiloissa Valveen kanssa, osoitteessa Malminkatu 28.

"Tällaista osaamista saman toimiston tarjoamana ei Suomesta löydy. Asiakkaat haluavat toimistoilta nykyistä monipuolisempaa tarjontaa sekä koordinoitua markkinoinnin, viestinnän ja sisältöjen suunnitteluosaamista ja kanavariippumatonta toteutusta”, valottaa Kingin toimitusjohtaja Daniel Tuori yhdistymisen taustoja.

“Olemme tehneet Valveen kanssa sujuvaa yhteistyötä ja huomasimme, että uusia ajatuksia syntyy nopeammin ja niiden toimivuutta on helpompi testata, kun eri osaajat istuvat alusta asti samassa pöydässä”, jatkaa Tuori.

Asiakas saa Valve Kingissä yhdestä paikasta kaiken: insights-analyysin, brandistrategian, digistrategian, somen, mainonnan, yritys- ja pakkausdesignin, palvelumuotoilun, digitaalisen markkinoinnin, video- ja filmituotannon sekä markkinoinnin tuloksia mittaavan analytiikkaosaamisen. Näiden lisäksi asiakkaan käytössä on Valveen ydinliiketoimintaan kuuluva 60 hengen teknologia- ja palvelumuotoilutiimi.

“Uusi yritys tulee tekemään tiivistä yhteistyötä Ruotsin Kingin kanssa, sillä monet asiakkaamme toimivat jo pohjoismaisella tasolla”, sanoo Valveen toimitusjohtaja Jorma Maaninka.

Valve King työllistää 20 henkeä ja palvelee johtavia brändejä, ja yrityksen ennustettu myyntikate vuonna 2014 tulee olemaan 2 milj e. Valve King Oy:n omistavat sen työntekijät, Valve ja Ruotsin King.


Lisätietoja antavat:

Daniel Tuori, Valve Kingin tj, puh: 050 3100 731 ja
Jorma Maaninka, Valveen tj, puh: 040 173 5504.