Valve ja Valio tuovat ruoanlaiton ilon uudelle aikakaudelle

26.10.2012

Valve on suunnitellut Valiolle uudenlaisen reseptisovelluksen, joka tuo iloa ja inspiraatiota Windows 8 -käyttäjien arkeen.

Henna Leonsaari
Lehdistötiedote
Helsingissä 25.10.2012
Vapaa julkaistavaksi 26.10.2012

Valve on suunnitellut Valiolle uudenlaisen reseptisovelluksen, joka tuo iloa ja inspiraatiota Windows 8 -käyttäjien arkeen.

Edelläkävijyyden vaatimukset kuluttajien tarpeisiin yhdistävä Valio Reseptit on ensimmäisiä suomalaisia Windows 8 -käyttöjärjestelmälle tehtyjä sovelluksia. Se hyödyntää uuden käyttöjärjestelmän vahvasti visuaalista ympäristöä yhdistämällä laadukkaiden reseptien herkullisuuden helposti omaksuttavaan käyttökokemukseen. Valion markkinointijohtaja Susanna Takkunen on tyytyväinen uuteen ratkaisuun.

– Valio haluaa tarjota kuluttajille laadukasta ja arkea helpottavaa palvelua. Olemme mielellämme mukana hankkeissa, jotka edesauttavat kiireisten perheiden arkea ja tuovat inspiraatiota jokaiseen kotiin, Takkunen kertoo.

Valio Reseptit on suunniteltu siten, että sen käyttö onnistuu keittiössä kotiaskareiden keskellä. Kosketusohjausta tukeva sovellus toimii myös tablet-laitteissa, joita yhä useampi kuluttaja käyttää ruoanlaiton tukena.

– Windows 8 -ympäristö vaatii uudenlaista ymmärrystä suunnitteluun, eikä osaajia ole markkinoilla kuin kourallinen. Valveen riveissä tällaista osaamista onneksi on, toteaa Valveen Business Director Henna Leonsaari.

Valio tukee vahvasti myös muita käyttöjärjestelmiä ja laitteita. Valven suunnittelemassa ja toteuttamassa Valio.fi-palvelussa vierailee lähes 600 000 uniikkia kävijää kuukaudessa, ja määrä kasvaa koko ajan. Nyt julkaistu Windows 8 -sovellus vahvistaakin Valion asemaa modernin, suomalaisen kotiruoan puolestapuhujana entisestään.

Valio Reseptit -sovelluksen teknisestä toteutuksesta vastaavat Appelsiini ja Offbeat.

Lisätietoja:
Valve Branding Oy
Henna Leonsaari
Business Director
henna.leonsaari@valve.fi
+358 20 7450 242

Jani Flink
Senior Designer
+358 20 7450 211
jani.flink@valve.fi