Lukulistasi on tyhjä

Lähetä lukulista sähköpostiisi

Viestinnän trendit kyselytutkimus

Kirsi Nurmi Director, Senior Consultant +358 45 2719 559
Covid 19-pandemia on ollut usealle organisaatiolle oikea luonnetesti. Se on muistuttanut meitä siitä, että viestinnässä tehdään monesti työtä ilman valmiiksi kirjoitettuja ohjeita ja sääntöjä oikeasta toimintatavasta.

Epävarmoina aikoina saamme luottaa kokemukseen, intuitioon ja toisiimme. Vain ne hyvät ja toimivat keinot ovat kantaneet, ja niissä kaikissa keskeistä on luotettava, ihmisläheinen viestintä.

Pandemia on myös kannustanut luovuuteen, kun vanhojen keinojen ja kanavien rinnalle on rakennettu uusia. Siksi kysymmekin nyt sinulta ja muilta alan kollegoiltamme, miten menemme tästä eteenpäin ja mitä on hyvä viestintä 2021?

Osallistu kyselytutkimukseen tästä!

Toivomme vastaustasi perjantaihin 2.10.2020 mennessä. Lähetämme sinulle halutessasi tutkimusraportin sähköpostilla.

Järjestämme lisäksi aiheeseen liittyen webinaariin, jossa nostamme viestinnän seniorikonsultti Minna Kylänpään toimesta  tutkimuksesta nousseita trendejä sekä kerromme, miten hyvää viestintää rakennetaan strategisesti niin julkisen puolen kuin yritysten viestinnässä – jotta suvaitsevaisuus, innostus ja ymmärrys kasvaisi siellä missä pitää.

Webinaarin vieraana on Peabin viestintäpäällikkö Pauliina Pykälä, joka on luotsannut henkilöstöä muutoksesta toiseen, kertoo, miten se tehdään hyvällä tavalla.

Ilmoitaudu webinaariin tästä!

Kiitos, kun autat meitä ymmärtämään viestinnän tilan ja kehityslinjat vuoteen 2021 mentäessä.