Lukulistasi on tyhjä

Lähetä lukulista sähköpostiisi

Cramo

Vuosikertomus taipuu moneksi

Vuosikertomus on pörssiyhtiön tärkeimpiä viestinnän työkaluja, ja paljon enemmän kuin edellisen vuoden tulosraportti.

Haaste

Vuosikertomus avaa yrityksen strategiaa ja vastuullisuustyötä, kertoo toimintaympäristön olennaiset tekijät ja markkinadraiverit, ja parhaimmillaan se on myös oleellinen osa hyvin suunniteltua, tuloksellista sisältömarkkinointia. Vuosikertomusta varten tuotettavaa sisältöä on järkevää hyödyntää monella tavalla.

Printti, PDF, digi – vai näiden yhdistelmä? ReportWatchin mukaan 33 % vuosikertomuksista tehdään digitaalisena, ja 56 % vain PDF:nä, mutta myös printti pitää edelleen pintansa monella toimialalla.

Cramon vuosikertomus taipuu niin printiksi kuin digitaaliseksi eri laitteille.

Valveella on vankka kokemus vuosikertomusten tuotannosta sekä sijoittaja-, talous- ja vastuullisuusviestinnästä.

Ratkaisu

Räätälöimme asiakkaillemme tarkoituksenmukaisimman raporttikokonaisuuden. Digitaalisen ratkaisun toteutamme ketterästi ja kustannustehokkaasti Wake Annual Report-ratkaisulla tai valitsemallesi muulle julkaisualustalle.

Talostamme löydät kaiken vuosikertomuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen tarvittavan osaamisen konseptimuotoilusta sisällöntuotantoon ja graafisesta suunnittelusta taittoon. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme esimerkiksi yhtiökokous- ja muuta IR-materiaalia sekä yritysesitteitä ja -esityksiä, joissa lähtökohtana ovat vuosikertomusta varten tuotetut tekstit ja visuaaliset elementit.

Cramon vuoden 2015 raporttikokonaisuus on esimerkki Valveen kokonaisvaltaisesta toteutuksesta – raportti julkaistiin printtinä, digitaalisena ja PDF:nä. Toteutimme asiakkaalle projektinhallinnan, konseptisuunnittelun, sisällön ja käännökset, taiton sekä verkkototeutuksen Wake Annual Report-ratkaisulla.

Kysy lisää vuosikertomusten suunnittelusta ja toteutuksesta:

Kirsi Nurmi Communications Director +358 45 2719 559