Recover Quickly

Valveen V-Recovery on uusi palveluvalikoima, josta löydät tehokkaat ja nopeavaikutteiset lääkkeet myyntisi ja markkinointisi vahvistamiseen juuri nyt, kun yrityksesi tarvitsee niitä enemmän kuin koskaan.

+358 45 6735 577
+358 40 057 1608

Mitkä yritykset tulevat toipumaan koronakriisistä vauhdikkaimmin? Ainakin ne, jotka eivät suostu halvaantumaan vaan käyttävät poikkeustilanteen hyväkseen tullakseen entistäkin parempina ulos siitä. Parempina niin ydinosaamisessaan kuin viestinnässään ja markkinoinnissaan – jokaisessa kohtaamisessaan. Viisaasti, kustannustehokkaasti ja luovasti käytettyinä markkinointisi, viestintäsi ja myyntisi avaavat uusia mahdollisuuksia tilanteessa, jossa entiset markkinoinnin pelikirjat eivät enää päde. Mitä kaikkea se voi tarkoittaa yrityksellesi? Valveen Quick Recovery -webinaarista saat hyviä vastauksia. Ja ne oikeat kysymykset, joita jokaisen organisaation pitää nyt kysyä itseltään.

V-Recovery -strategia­työpajalla uusia bisnes-mahdollisuuksia

Koronakriisiä seuraa uusi aika ja uudet mahdollisuudet. Asenteet, liiketoimintamallit ja markkinat menevät uusiksi. Mutta miten? Ne yritykset, jotka analysoivat signaaleja ja dataa oikein, tunnistavat ainutlaatuiset vahvuutensa ja virittävät markkinointinsa ja viestintänsä uudelle tasolle voittavat. Mitä se tarkoittaa sinun yrityksellesi?

V-Recovery -strategiatyöpaja on tehokas startti uuteen!

V-Quick -palveluilla nopeasti tuloksia

Nykyiset – ja tulevat – asiakkaasi arvostavat aktiivisuuttasi markkinoinnissa ja viestinnässä enemmän kuin koskaan. V-Quick -palveluista löydät useita nopeita ja kustannustehokkaita tapoja kerätä liidejä, täyttää myyntiputkesi ja palvella asiakkaitasi nyt, kun perinteiset myynnin kohtaamiset seminaareissa, messuilla ja saman pöydän äärellä eivät ole mahdollisia. Älä anna sosiaalisen etäisyyden tarkoittaa kaupallista etäisyyttä. Meillä on vaihtoehto, jolla saat nopeasti tuloksia!

V-Strong -kehitys­palveluilla vahvempaa kilpailukykyä

Kuinka varmistaa, että tämän kaiken jälkeen olette entistä vahvempia ja parempia kohtaamaan tulevat haasteet – ja mahdollisuudet? Parempia hyödyntämään teknologian tarjoamia mahdollisuuksia – markkinoinnissa, myynnissä, viestinnässä? Parempia avaamaan uusia markkinoita ja kaupallisia mahdollisuuksia?   Nyt on oikea aika toteuttaa ne kehityshankkeet, joille muulloin ei tunnu jäävän aikaa. V-Strong -kehityspalveluilla varmistatte, että tulette ulos kriisistä vahvempana. Kehittäminen on vahvistamista.

Ilmoittaudu Recover Quickly -webinaariin 17.6.2020

”Älä koskaan anna hyvän kriisin mennä hukkaan”, sanoi Churchill. Kukaan ei tiedä kuinka kauan koronakriisi kestää, mutta se on varmaa, että paluuta entiseen ei ole.

Kaikkeen et voi itse vaikuttaa, mutta moneen asiaan voit. Me uskomme, että nyt on juuri oikea aika katsoa sekä lähelle että kauas. Toimia nopeasti ja ketterästi – mutta samalla linjakkaasti ja suunnitelmallisesti. Pitää huolta pärjäämisestä tänään ja menestyksestä huomenna. Vahvistaa sitä mikä on omaa, ainutlaatuista ja asiakkaalle arvokasta. Me voimme ja haluamme auttaa sinua siinä.

 

 

Katso töitämme

Työ Liidien generointi ja myynnin tukeminen markkinoinnin automaation avulla – Solibri
Työ Metsä on täynnä elämää – UPM Forest Life
Parma referenssi - Valve
Työ Vahva brändi vaatii rohkeutta ja näkyvyyttä – Parma