En

Liity meihin!

Etsimme uteliaita ja kunnianhimoisia ihmisiä, joilla on monipuolista markkinoinnin, teknologian ja viestinnän osaamista.

 

Avoimet työpaikat

V kirjain

Kannustava tiimi

Ystävällisessä ja rennossa porukassamme muita kannustetaan. Näkemystäsi ja ideoitasi arvostetaan, sillä kaikki tavoittelevat parasta mahdollista lopputulosta.

Kansainväliset asiakkaat

Monet asiakkaistamme ovat maailmalla toimivia tai sinne tähtääviä yrityksiä. Työskentelet Suomessa, mutta asiakas saattaa istua toisella puolella maailmaa.

Joustava ja itsenäinen työ

Palkkaamme fiksuja ihmisiä, jotka ottavat vastuuta työstään. Meillä on joustava työaika, ja töitä voi toki tehdä myös etänä.

Hauskaa hyvässä seurassa

Koska viihdymme työkavereidemme seurassa, kehittelemme usein hauskaa tekemistä. Meillä käydään porukalla urheilemassa, katsomassa taidetta, aftereilla – ja mitä ideoita ikinä syntyykään. Valveella järjestetään tietysti myös tiimipäiviä, pikkujouluja, kesäjuhlia ja muuta ohjelmaa.

”Parasta meidän tiimissä on, että meiltä löytyy monen eri markkinointialan ammattilaista, joilta voi oppia koko ajan uutta. Meidän tiimissä kaikkien työtä arvostetaan yhtä paljon ja aina saa apua, jos sitä tarvitsee.” 

Kaisa Aaltonen, Growth Marketing Specialist

Hae sivustolta:Search our site: