Keva Keva-päivä

Hybriditapahtuma kestävän työelämän puolesta kirvoitti ennätysyleisön pystyaplodeihin ja vahvisti Kevan asemaa vastuullisena työeläkevakuuttajana.

Tarve

Keva, Suomen suurin eläkevakuuttaja, huolehtii julkisen sektorin eläkkeistä ja työkyvyn ylläpitämisestä. Asiakkaille ja sidosryhmille suunnattu vuosittainen Keva-päivä on tärkeä tilaisuus nostaa keskusteluun tärkeitä teemoja ja vahvistaa Kevan asemaa ajatusjohtajana. Vuoden 2023 hybriditapahtumaan Keva tarvitsi kumppanin, joka pystyisi ottamaan vastuulleen kaiken suunnittelusta ja projektijohdosta visuaalisiin ratkaisuihin, tekniseen toteutukseen ja tarjoiluun. 

Ratkaisu

Hulppea tapahtumatila 

Valve ehdotti tapahtumatilaksi Finnkinon iSense-salia, joka tarjosi täydelliset puitteet luoda päivästä puhutteleva kokemus. Suunnittelijamme ottivat kaiken irti auditorion vaikuttavasta esitystekniikasta – 4K-kuvasta, Dolby Atmos -äänestä ja valtavasta valkokankaasta.

Moitteettomasti toteutettu tapahtuma tarjosi esiintyjille maailmanluokan areenan ottaa ja innostaa yleisönsä. 

Vahva lataus

Tapahtuman avanneesta introsta lähtien yleisö tempautui syvälle päivän teemaan. Dramaattinen aloitusvideo antoi suunnan päivälle, jossa haettiin ratkaisuja valoisamman ja kestävämmän työelämän rakentamiseen. 

Tulokset 

Keva-päivä 2023 saavutti yli 1 100 hengen ennätysyleisön. Palaute osallistujilta kertoi, että tapahtuma teki pysyvän vaikutuksen niin paikan päällä kuin etäkatsomoissa. Puhujille osoitettiin suosiota seisaaltaan, ja NPS-suositteluindeksi oli hurjat 87.  

 

  • 87NPS
  • 1 100+0sallistujaa
Refe_Markkinointi_Keva_päivä_3

Osallistujapalautetta

 "Kiitos fantastisesta päivästä, jota oli etänäkin upeaa seurata!" 

"Aplodit seisaaltaan kotikatsomosta <3"

Haluatko keskustella siitä, miten voisimme yhdessä tehdä tavoitteistanne kestäviä tuloksia?

Ota yhteyttä