Ambitions united.

Mitä teemme?

Valve rakentaa merkityksellistä, kestävää kilpailuetua digitalisoituvassa maailmassa. Yhdistämme markkinoinnin, viestinnän ja teknologian. Vahvalla kokemuksella, testatuilla menetelmillä ja työkaluilla sekä intohimoisella luovuudella rakennamme yhdessä menestystä.

2000

perustettu

16 milj €

liikevahto

160

osaajaa

Tapamme toimia

Tavoitteemme on liiketoimintasi tai brändisi muista erottavan kilpailuedun tunnistaminen ja jalostaminen. Haluamme olla kumppani, joka tuo keskusteluun maailmanluokan osaamisen markkinoinnin strategiassa, viestinnässä, brändäämisessä ja teknologioissa. Kaikessa, mitä vahva brändi tarvitsee ensiluokkaisen asiakaskokemuksen synnyttämiseen.

Valveen 160 eri alojen ammattilaisen sekä kansainvälisen, itsenäisistä toimistoista koostuvan Dialogue International –verkoston osaaminen on käytössäsi, kun tarvitset yhden näkemyksellisen ja palvelevan kumppanin pitkäaikaiseen, monialaiseen ja tavoitteelliseen yhteistyöhön.

valve group

Valve Group koostuu Brand&Digital- ja Motion -liiketoimintayksiköistä, Wakeone-tytäryhtiöstä sekä markkinointiteknologia-spinoff Wake Dynamitesta.

Osakkuusyhtiömme, palkittu intohimon ja loputtoman luovuuden lähde, mainostoimisto  Folk FinlandMediatehdas Dakar sekä konseptitestaukseen erikoistunut Oppobot kuuluvat myös kunnianhimoiseen perheeseemme.

Valve kuuluu kansainväliseen itsenäisistä toimistoista koostuvaan Dialogue International -verkostoon.

Ota yhteyttä

Jorma Maaninka
Jorma Maaninka CEO, Group 040 1735 504
Sara Nikander
Sara Nikander Director, Brand & Digital 045 6735 577
Isto Kannisto
Isto Kannisto Partner, Motion 040 1897 114
Tommi Palvimo
Tommi Palvimo CEO, Wakeone 050 353 5173
Ville Mattinen
Ville Mattinen Head of Finance and Administration, Group 050 300 4876