wordpress Verkko­palvelut

Suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme kasvuhakuisten yritysten verkkopalveluja. Luomme toimialallaan erottuvia ja kaupallisesti menestyviä verkkopalveluja yhdessä asiakkaidemme kanssa – eikä kanssamme tarvitse koskaan huolehtia toimittajaloukkuun jäämisestä.

Teknisesti edistyneet ja sisällönhallinnaltaan joustavat verkkopalvelut ovat erikoisosaamistamme. Meiltä luonnistuu vaativat modernit kokonaisuudet, joihin integroimme useita eri datalähteitä, ja samalla huolehdimme skaalautuvuudesta liiketoimintasi tarpeisiin. Emme ole naimisissa vain yhden alustan kanssa, joten saat meiltä aina näkemyksen sopivan teknisen ratkaisun valinnasta.

Toimimme joustavasti projektitiiminä, konsultteina sekä monitoimittajaympäristöissä. Saat juuri tilanteesi vaatiman teknisen osaamisen.

Menestyvä verkkosivusto on liiketoiminnan kasvun edellytys

Haastamme sinua ajattelemaan digitaalisuuden mahdollisuuksia yllättävistä näkökulmista, vastaamaan oikeisiin kysymyksiin ja löytämään uusia merkityksiä liiketoiminnallesi sekä brändillesi verkossa. Laadimme selkeät mittarit onnistumiselle ja huolehdimme, että nämä tavoitteet ylitetään.

WordPressillä sisällönhallinta on helppoa ja joustavaa. Sisällönhallintajärjestelmän avulla markkinoinnin ja viestinnän tekijät voivat itsenäisesti muokata sisältöjä ja muovata verkkosivustoa haluamaansa suuntaan. WordPress skaalautuu saumattomasti liiketoimintasi muuttuvien tarpeiden mukaan integraatioiden avulla.

HubSpotin CMS taipuu moneen – etenkin markkinointipainotteisiin B2B-verkkopalveluihin. Sillä tuet koko asiakkuuspolkua ja rakennat asiakasdatan päälle monikanavaista kohdennettua viestintää. HubSpot-verkkosivujen hallinta on myös modulaarista ja helppokäyttöistä.

Toteutamme verkkopalvelut ammattitaidolla:

 • teknisen arkkitehtuurin määrittely ja suunnittelu
 • WordPress-verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
 • HubSpot-verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
 • integraatiot
 • Service Desk – huolenpito ja tuki jatkuvana palveluna
 • verkkopalvelun kehitys jatkuvana palveluna

Skaalautuva verkkokauppa liiketoimintasi ytimessä

Onko liiketoimintasi jo digitaalista ja valmis kaupalliseen menestykseen? Autamme B2B-yrityksiä ottamaan kaiken irti valtavasta murroksesta, kun ostaminen siirtyy verkkoon.

Luomme menestyviä verkkokauppoja ja tilausjärjestelmiä, joihin suunnittelemme asiakastarpeistasi lähtevät ostopolut sekä harkinnan ja ostopäätöksen tueksi oleelliset sisällöt ja toiminnot. Teemme verkko-ostamisesta helppoa ja huolehdimme, että verkkokauppasi konvertoi kävijöitä asiakkaiksi tehokkaasti.

Integroimme verkkokaupan osaksi liiketoimintasi infraa, mukaan lukien ERP-, PIM-, CRM-järjestelmät tai muut tietolähteet.

Kokeneet verkkokaupan ammattilaiset apunasi:

 • teknisen arkkitehtuurin määrittely ja suunnittelu
 • WooCommerce-verkkokauppojen suunnittelu ja toteutus
 • integraatiot
 • Service Desk – huolenpito ja tuki jatkuvana palveluna
 • verkkopalvelun kehitys jatkuvana palveluna

 

Tom Hurd
Tom Hurd

Head of eCommerce and Web +358 44 493 6984