En

Markkinointi

Teemme edistyksellistä, datajohdettua markkinointiviestintää, joka kasvattaa myyntiä ja kehittää brändiä.

Ota yhteyttä!

Valve -  markkinointi

Miksi Valve?

Pysymme valveilla

Haastavat B2B-toimialat sytyttävät meidät. Kaupallisten tavoitteiden saavuttamiseksi uppoudumme syvälle asiakkaamme liiketoimintaan ja ajattelemme ratkaisukeskeisesti. 

Meillä on pitkä kokemus vaativista B2B-markkinoinnin asiakkuuksista, joissa vaaditaan strategisen näkemyksen ja taktisen, myyntiä kasvattavan markkinoinnin yhdistämistä. Palvelemme kaikilla keskeisillä osaamisalueilla, kuten strategisessa suunnittelussa, brändin kehittämisessä ja taktisessa dataohjautuvassa markkinoinnissa. 

Valve - pysymme valveilla

Miten olemme avuksi?

Dataohjattu ja ketterä toimintamalli

Yhteistyön alussa kytkemme markkinoinnin tekemisen liiketoiminnan strategisiin tavoitteisiin. Kirkastamme uniikin arvolupauksen ja luomme ydinviestit markkinoinnin ja myynnin tarpeisiin.

Hyödynnämme markkinoinnin ja myynnin uusimpia teknologioita sekä niiden mahdollistamia dataohjattuja ja ketteriä toimintamalleja. Projektien lisäksi tarjoamme markkinointia jatkuvana palveluna, jossa töitä tehdään pitkäjänteisesti yhteisessä tiimissä asiakkaan kanssa.

Seuraamme työmme tuloksellisuutta mittareilla, jotka visualisoimme dashboardiin. Näin voimme priorisoida toimenpiteitä strategisten tavoitteiden ja tulosten pohjalta, jatkuvasti oppien.

Valve - Dataohjattu ja ketterä toimintamalli

Mitä tarjoamme?

Markkinoinnin strateginen toteuttaja

Yhdistämme strategisen suunnittelun, asiakasymmärryksen, analytiikan, teknologioiden hyödyntämisen ja luovuuden markkinoinnin malliksi, joka on todistetusti tuloksellinen.

Hallitsemme markkinoinnin automaatiotyökalut, account-based marketingin ja perinteiset keinot. Laaja erikoisosaajien joukko on ketterästi käytettävissä. Olemme markkinoinnin strateginen toteuttaja.

Ota yhteyttä!

Valve - Markkinoinnin strateginen toteuttaja

Hae sivustolta:Search our site: