En

Growth Marketing Specialist, SEO&SEM

Etsimme joukkoomme rohkeaa ja monipuolista modernin B2B-markkinoinnin tekijää, jonka erityisosaamisena ovat hakukonemainonta ja -optimointi.

Growth Marketing Specialist, SEO&SEM

Tule pelastamaan internettiin eksyneet!

Kaikkihan sen tietää, nettiä selaillessa tulee klikkailtua välillä mitä sattuu. Usein kuitenkin ennemmin vahingossa kuin tarkoituksella. Mitä, jos tulisit meille pelastamaan asiakkaidemme asiakkaat vääriltä klikeiltä ja ohjaamaan heidät ostopolulla oikeaan osoitteeseen? Ja tietysti nostamaan sivuja ylös Mariaanien haudasta, joka kavereiden kesken myös Google-haun kakkossivuna tunnetaan.

Etsimme joukkoomme rohkeaa ja monipuolista modernin B2B-markkinoinnin tekijää, jonka erityisosaamisena ovat hakukonemainonta ja -optimointi. Erityisesti arvostamme, jos sinua kiinnostaa markkinointiteknologiat, dataohjattu markkinointi sekä B2B-myynnin ja -markkinoinnin kehittäminen. Lisäksi toivomme sinun kysyvä itseltäsi: Innostunko asiakkaiden kanssa työskentelystä ja heidän haasteidensa ratkaisemisesta? Olenko yhdistelmä markkinoinnin strategista suunnittelijaa ja käytännönläheistä toteuttajaa? Jos vastasit kyllä, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm. hakusanamainonnan ja -optimoinnin suunnittelu ja toteutus asiakkaan liiketoiminnan tavoitteisiin peilaten. Toimit asiakkuustiimissä oman osaamisalueesi edustajana asiakasta kuunnellen ja kouluttaen. Osaat vetää johtopäätöksiä ja tehdä proaktiivisesti parannusehdotuksia dataan perustuen. Toivon mukaan voit myös ottaa roolia kyseisen osaamisalueen kehittymisestä organisaatiossa.

Arvostamme:

 • Vähintään kahden vuoden työkokemusta markkinoinnin tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Vahvaa osaamista Googlen työkaluista ja analytiikasta sekä näyttöjä suunnittelusta ja toteutuksesta
 • Kokemusta B2B-toimialasta ja -yrityksistä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • Itseohjautuvuutta ja hyviä tiimityötaitoja
 • Positiivista, energistä ja yhteistyöhaluista otetta työskentelyyn

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden ottaa vastuuta itseohjautuvassa organisaatiossa ja kehittyä oman osaamisalueesi vastuuhenkilöksi
 • Paraatipaikan tutustua erilaisiin projekteihin ja yrityksiin ja kehittyä monipuolisesti markkinoinnin ammattilaisena Valveen laajan tarjooman myötä
 • Mukava työilmapiiri ja ammattitaitoiset kollegat
 • Hyvät etätyöskentelymahdollisuudet sekä tyylikäs toimisto Helsingissä
 • Kattavat työsuhde-edut, kuten: liikunta, lounas, puhelin, HSL-matkalippu, terveydenhuolto

Anna kuulua itsestäsi ja täytä hakemus viimeistään 31.10.2021!

Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä vielä loppuvuoden aikana.

Tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä: Jennica Arvonen, Head of Growth Marketing, 0405154402, jennica.arvonen@valve.fi

Tiimisi odottaa sinua jo:

"Parasta meidän tiimissä on, että meiltä löytyy monen eri markkinointialan ammattilaista, joilta voi oppia koko ajan uutta. Meidän tiimissä kaikkien työtä arvostetaan yhtä paljon ja aina saa apua, jos sitä tarvitsee." - Kaisa Aaltonen, Growth Marketing Specialist

Kaisa Aaltonen-1

"Toivon tulevalta työkaverilta proaktiivista otetta asiakkaiden liiketoiminnan vauhdittamisessa digitaalisen markkinoinnin keinoin. Lisäksi odotan kokenutta sparrailukaveria kanavatyökalujen parhaisiin käytäntöihin ja osaamisen kehittämiseen Valveella myös oman tiimin rajojen yli." - Matias Metsänen, Growth Marketing Specialist

Matias Metsänen-1

Keitä me olemme?

Valve on Suomen johtava B2B-yritysten ja julkisen sektorin markkinointi- ja viestintäkumppani. Toimimme haastavilla B2B-toimialoilla, joissa vaaditaan syvää liiketoimintaymmärrystä ja ratkaisukeskeisyyttä kaupallisten tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä julkisella sektorilla, jossa olemme mukana yhteisten asioiden hoitamisissa vaikuttavalla viestinnällä ja markkinoinnilla. Valveella sinua odottaa B2B-yrityksistä ja julkisen sektorin organisaatioista koostuva monipuolinen asiakaskuntamme ja timanttisen kova viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijatiimimme. Meitä on tänään reilu 50; joukossamme on nuoria, työuransa alkutaipaleella olevia ja kokeneita konkareita. Organisaatiomme rakentuu ydinosaamisten mukaan tiimeihin, mutta työtä tehdään yli tiimirajojen ja omien mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Jennica Arvonen
Jennica Arvonen
Head of Growth Marketing
jennica.arvonen@valve.fi


Kaikki avoimet työpaikat

Hae sivustolta:Search our site: