En

Project Manager, Tapahtumat

Tiedätkö, miten asiat saa rullaamaan sujuvasti tai ainakin mutkien tullessa matkaan osaat suoristaa ne? Valveen tapahtuma­liiketoiminta­yksikkö on kasvanut vuoden sisään vauhdilla ja nyt kaipaammekin apukäsiä luomaan asiakkaillemme ja heidän sidosryhmilleen inspiroivia kokemuksia – niin verkossa kuin kasvotustenkin. Saat mahdollisuuden tehdä ihan uudenlaisia B2B-tapahtumia yhdessä osaavan luovan tiimin kanssa – sinun tehtäväsi on pitää homma hanskassa ja hanskat tallessa.

Project Manager, Tapahtumat

Haemme joukkoomme kokenutta projektipäällikköä, jonka tehtävänä on monipuolisten ja eri kokoisten projektien hallinta aina ideoinnista lopputoteutukseen asti. Hakemallamme henkilöllä pysyy jäät hatussa projektin edetessä; tehtävänäsi on hallinnoida niin asiantuntijatiimiä kuin budjettia pitäen koko ajan kirkkaana asiakkaiden tavoitteet tuloksien saavuttamiseksi.  

Tarjoamme paraatipaikan luoda uudenlaista toimintamallia ja kehittää sekä Valveen että asiakkaidemme liiketoimintaa yhdistämällä tapahtumat osaksi koko markkinoinnin ja myynnin putkea. Tarjoamme sinulle paikan kehittää omaa osaamista yhdessä yli 50 henkisen asiantuntijatiimin kanssa sekä mahdollisuuden rakentaa yhteistyötä laajan konsernin sisällä sekä monipuolisessa kumppaniverkostossa.   

Odotamme sinulta:  

 • Projektijohtokokemusta ja näyttöä B2B-tapahtumaprojektien läpiviennistä sekä tuotannosta 
 • Kokemusta kansainvälisistä projekteista 
 • Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että yhdessä 
 • Ymmärrystä ja kokemusta B2B-markkinoinnin ja viestinnän projekteista 
 • Liiketoimintalähtöistä ajattelua, joka tukee asiakkaidemme tavoitteita ja ajaa meitä kohti parempaa asiakaspalvelua 
 • Näkemystä haastavien B2B-toimialojen tarpeista ja mahdollisuuksista
 • Kiinnostusta B2B-tapahtumia ja kokonaisvaltaista markkinointia kohtaan 
 • Kunnianhimoa ja halua kehittyä, sekä kehittää toimintamalleja ja prosesseja, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä tuloksellisemmin
 • Englannin ja suomen kielen taitoa 

Tarjoamme sinulle:  

 • Mahdollisuuden kehittyä ja työskennellä itsenäisesti itseohjautuen kuitenkin täydellä tiimin tuella 
 • Monipuolisen työnkuvan, jossa voit itse vaikuttaa tekemiseen sekä viedä asioita eteenpäin 
 • Suuren yrityksen tuen, sekä talon täynnä asiantuntijoita sekä laajan osaamisen konsernin sisällä sekä kumppaniverkostosta 
 • Hyvät työvälineet ja edut – sinusta pidetään huolta 
 • Mukavat työkaverit ja huumorintajuisen tiimin sekä ympäristön, jossa suhtaudumme työhömme intohimoisesti mutta huumorintajuisesti 

 Tiimikaverisi kaipaavat sinua jo: 

Meidän tiimissä on hyvä fiilis ja olemme saaneet palautetta, että se näkyy ja kuuluu myös ulospäin. Uudelta työkaverilta odotan eniten toimeen tarttumista, uusia ideoita ja ajatuksia, heittäytymistä ja sparrailua. Aina löytyy hetki tukea työkaveria ja yhdessä saadaan hienoja asioita aikaiseksi.  

Tuulia Hakamäki, Project Director 

Parasta tiimissämme on ryhmädynamiikka ja se, että pääsemme yhdessä oppimaan ja kehittämään uutta. Tapahtumat kehittyvät huimaa vauhtia ja on mahtavaa päästä kärkijoukoissa ottamaan uusia toteutustapoja haltuun.  

Essi Maaninka, Event Manager 

Parasta tapahtumayksikössämme ovat kollegat ja mahtava fiilis, joka välittyy myös asiakkaille. Uudelta projektipäälliköltä toivon asiakaslähtöisyyttä ja kokemuksen tuomaa varmaa työotetta. Toivon, että sama meininki jatkuu ja kollegaa aina autetaan ja tuetaan tarvittaessa.  

Pinja Makaroff, Project Manager 

Hakuaika päättyy 1.8. mutta käsittelemme hakemuksia jo ennen sitä, joten toimithan nopeasti.  

Jätä hakemuksesi tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Events Pauliina Kuokka, 0400 708787. 

Valve on Suomen johtava B2B-yritysten ja julkisen sektorin markkinointi- ja viestintäkumppani. Toimimme haastavilla B2B-toimialoilla, joissa vaaditaan syvää liiketoimintaymmärrystä ja ratkaisukeskeisyyttä kaupallisten tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä julkisella sektorilla, jossa olemme mukana yhteisten asioiden hoitamisissa vaikuttavalla viestinnällä ja markkinoinnilla. Valveella sinua odottaa B2B-yrityksistä ja julkisen sektorin organisaatioista koostuva monipuolinen asiakaskuntamme ja timanttisen kova viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijatiimimme. Meitä on tänään reilu 50; joukossamme on nuoria, työuransa alkutaipaleella olevia ja kokeneita konkareita. Organisaatiomme rakentuu ydinosaamisten mukaan tiimeihin, mutta työtä tehdään yli tiimirajojen ja omien mielenkiinnon kohteiden mukaan.   

Pauliina Kuokka
Pauliina Kuokka
Head of Events
+358 40 0708 787
pauliina.kuokka@valve.fi


Kaikki avoimet työpaikat

Hae sivustolta:Search our site: