Muovaa markkinoinnin tulevaisuutta

Valveella moniosaajatiimimme rakentavat vahvoja brändejä, luovat maailmanluokan sisältöjä ja tunnistavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Etsimme ensisijaisesti uteliaita ja kunnianhimoisia ihmisiä, joilla on monipuolista osaamista. Palkkaamme tiimeihin huippuja eri aloilta: suunnittelijoita, insinöörejä, bisnesihmisiä, tarinankertojia ja taiteilijoita. Tarjoamme parhaimman paikan päästä syvälle uusiin teknologioihin ja innovaatioihin, sillä asiakkaamme ja me kehitämme jatkuvasti uutta.

Valve kassi 2

Kannustava tiimi

Ystävällisessä ja rennossa porukassamme muita kannustetaan. Näkemystäsi ja ideoitasi arvostetaan, sillä kaikki tavoittelevat parasta mahdollista lopputulosta.

Kansainväliset asiakkaat

Monet asiakkaistamme ovat maailmalla toimivia tai sinne tähtääviä yrityksiä. Työskentelet Suomessa, mutta asiakas saattaa istua toisella puolella maailmaa.

Joustava ja itsenäinen työ

Palkkaamme fiksuja ihmisiä, jotka ottavat vastuuta työstään. Meillä on joustava työaika ja töitä voi toki tehdä myös etänä.

Hauskaa hyvässä seurassa

Koska viihdymme työkavereidemme seurassa, ideoimme usein hauskaa tekemistä. Meillä käydään porukalla urheilemassa, katsomassa taidetta, aftereilla ja mitä ideoita ikinä syntyykään. Valveella järjestetään tietysti myös tiimipäiviä, pikkujouluja, kesäjuhlia ja muuta ohjelmaa.

Meillä jokaisella on paljon vapautta ja vastuuta.
Riku Hietarinta, Marketing Communications Specialist

Avoimet työpaikat

Valve tarvitsee sinua kasvun kiihdyttäjä!

Jos et löytänyt avoimista paikoistamme juuri sinulle täydellistä tehtävää, mutta palat halusta liittyä Valve-tiimiin, lähetä meille avoin hakemus.

Valve Pool on Valveen keräämä tietokanta, jonka myötä freelancerit voivat päästä helposti mukaan asiakasprojekteihin.