Lukulistasi on tyhjä

Lähetä lukulista sähköpostiisi

Make your marketing matter

Visiomme on olla innovatiivisten, kasvuhakuisten ja vastuullisten yritysten halutuin ja arvostetuin viestintä- ja markkinointikumppani.

Uskomme, että vahvoilla brändeillä on voimaa muuttaa maailmaa. Haluamme tehdä maailmasta paremman paikan rakentamalla erottuvia brändejä ja toteuttamalla tuloksellista markkinointia innovatiivisille, kasvuhakuisille ja vastuullisille yrityksille, jotka haluavat menestyä kansainvälisessä kilpailussa. Haastamme itsemme ja asiakkaamme löytääksemme aina parhaiten liiketoimintaa tukevat ja brändin arvoa kasvattavat ratkaisut.

2000
perustettu
70
henkilöstö
10
lv

Markkinoinnin ja viestinnän palvelut yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja muuttaa maailmaa

Miten onnistumme?

Olemme asiakkaidemme luottokumppani. Meille vahvojen brändien luominen on luovuuden, markkinoinnin, viestinnän, ajatusjohtajuuden ja datan yhdistämistä. Olemme aidosti kiinnostuneet asiakkaamme liiketoiminnasta ja sen tavoitteista. Haluamme todistaa markkinoinnin vaikutuksen liiketoiminnan menestymisessä ja siksi pyrimme mittaamaan kaiken minkä teemme.

 

Intohimomme on haastavat B2B-toimialat, jossa vaaditaan syvää liiketoimintaymmärrystä ja ratkaisukeskeisyyttä. Meillä on erityisen vahva kokemus rakennus-, metsä-, teknologia- ja energia -toimialoista sekä julkisesta alasta.

 

Itseohjautuvalla toimintamallillamme kannustamme kaikkia valvelaisia osallistumaan ja ottamaan omistajuutta asiakkuuksissamme. Yksilötasolla panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen, tiimitasolla avoimuuteen ja yhteenkuuluvuuteen.

valve_asiakkaat_

Olemme osa Valve-konsernia

Valve-konserniin kuuluvat myös liikkuvan kuvan suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut Valve Motion, virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita tuottava Wakeone sekä konsernin osakkuusyhtiöt, mainostoimisto Folk Finland, Mediatehdas Dakar ja tuote- ja palvelukonseptien testauksen digitalisoiva Oppobot.