Valveilla asiakkaidemme puolesta

Olemme Suomen johtava B2B-yritysten ja julkisen sektorin markkinointi- ja viestintäkumppani

Intohimomme on haastavat B2B-toimialat, joissa vaaditaan syvää liiketoimintaymmärrystä ja ratkaisukeskeisyyttä kaupallisten tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä julkinen sektori, jossa olemme mukana vaikuttamassa yhteisten asioiden hoitamiseen vaikuttavalla viestinnällä ja markkinoinnilla.

2000
perustettu
50+
henkilöstö
7+
liikevaihto

Miten onnistumme?

Olemme aidosti kiinnostuneet asiakkaamme liiketoiminnasta ja sen tavoitteista. Haluamme todistaa markkinoinnin ja viestinnän vaikutuksen menestymisessä ja siksi pyrimme mittaamaan kaiken minkä teemme.

 

Työskentelemme mieluiten osana asiakkaan tiimiä ja mahdollisuuksien mukaan myös asiakkaan toimitiloissa.

 

Itseohjautuvalla toimintamallillamme kannustamme kaikkia valvelaisia osallistumaan ja ottamaan omistajuutta asiakkuuksissamme. Yksilötasolla panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen, tiimitasolla avoimuuteen ja yhteenkuuluvuuteen.

Olemme osa Valve-konsernia

Valve-konserniin kuuluvat myös liikkuvan kuvan suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut Valve Motion, virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita tuottava Wakeone sekä konsernin osakkuusyhtiöt, mainostoimisto Folk Finland, Mediatehdas Dakar ja tuote- ja palvelukonseptien testauksen digitalisoiva Cambri.