Valve Group päivitti kasvustrategiaansa ja kutsui hallitukseen uusia jäseniä

Valve Groupin hallitukseen on kutsuttu uusina jäseninä Annamarja Paloheimo ja Jouni Heinonen.

Annamarja Paloheimo on kokenut liiketoimintajohtaja ja juristi, joka tuo hallitukseen vahvaa liiketoimintakehitys-, rahoitus- ja henkilöstöosaamista. Hän toimii Nordea Suomen henkilöasiakkaat-liiketoiminnan ja keskitettyjen yksiköiden henkilöstöstä vastaavana johtajana. Jouni Heinosella on vahva kokemus kulttuurin- ja maineenrakentamisesta sekä liiketoimintamallien ja prosessien kehittämisestä eri liiketoiminta-alueilla. Hän työskentelee Senior Advisorina strategian ja johtamisen neuvonantamiseen erikoistuneessa Rohjeta Advisorsissa. Sekä Annamarja että Jouni ovat myös kokeneita hallitusammattilaisia.

”Olen ylpeä päästessäni mukaan Valveen hallitukseen nyt kun yhtiö ottaa seuraavia kehitysaskeleitaan erittäin kiinnostavalla kasvupolullaan”, sanoo Annamarja Paloheimo.

”Valve yhdistää ainutlaatuisella tavalla markkinoinnin, viestinnän ja modernin teknologian osaamista. Uskon, että yhdistelmä on voittava resepti yritys- ja yhteisöasiakkaiden tunnettuuden, vaikuttamisen ja kasvun aikaansaamiseksi neljännen teollisen vallankumouksen haastavassa toimintaympäristössä”, toteaa Jouni Heinonen.

Valve Groupin toimitusjohtaja Jorma Maaninka: ”On hienoa saada Annamarjan ja Jounin kaltaiset osaajat tiimiimme. Heidän persoonansa ja liiketoiminta- ja hallitusosaaminen sekä kokemus eri liiketoiminta-alueilta, mukaan lukien markkinointi ja viestintä, auttaa meitä haastamaan paitsi itseämme myös koko toimialaa rakentamaan entistä parempaa asiakaskohtaamista.”

Valve Groupin hallituksessa muina jäseninä jatkavat puheenjohtajana KTM Kati Peltomaa sekä jäsenenä ekonomi, Partner Christian Jakovlew.

Valve Group on kansainvälistä kasvua tavoitteleva B2B-yritysten ja julkisyhteisöjen markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistävä palveluyhtiö. Meitä on Suomessa 150 toimialan johtavaa asiantuntijaa ja kuulumme kansainvälisesti kattavaan, itsenäisten markkinointitoimistojen ketjuun E3 (www.e3network.com) Asiantuntijamme, jotka edustavat myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja teknologia-alan laajaa asiantuntemusta ovat yrityksemme aivot, sydän ja kädet. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 13 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Jorma Maaninka puh. 040173 5504

jorma.maaninka@valve.fi

Valveen toimitus