Valve kasvattaa liikkuvan kuvan ja visuaalisen tarinankerronnan osaamistaan – Valve Media, DigiPeople Studio ja Mediatehdas Dakar yhdistyvät ja syntyy Filmbutik

Lähes 50 henkilöä työllistävästä Filmbutikista tulee satoja videoita ja animaatioita vuodessa suunnitteleva ja tuottava yritys, jolla on toimipisteet ja studiot Helsingissä ja Kotkassa.

Yhtiön tavoitteena on tarjota erityisesti B2B-yritysten ja julkisyhteisöjen liikkuvan kuvan ja visuaalisen tarinankerronnan palvelut kokonaisvaltaisesti – suunnittelu, tuotanto, mediavalinnat, videoiden julkaisu ja vaikuttavuuden sekä tavoitteiden mittaaminen.

Valve Media, Digipeople Studio ja Mediatehdas Dakar ovat tuottaneet pitkän historiansa aikana lyhyitä ja pitkiä videoita ja filmejä, sekä animaatioita, livestriimejä, graafisen suunnittelun palveluita, ja lisäksi kehittäneet liikkuvan kuvan tuotantoon ja jakeluun liittyviä teknologiaratkaisuja. Filmbutik tarjoaa nyt yhteisellä osaamisella tätä palvelua ketterästi ja laadukkaasti luovuuden, teknologian ja datan tuloksellisesti hyödyntäen.

Videomarkkinoinnin räjähdysmäinen kasvu tarvitsee tuotantoyhtiön, jolla on resursseja palvella yrityksiä kokonaisvaltaisesti videostrategiasta julkaisuun. Yhdistymisen myötä meillä on huippuosaaminen luovuuden, sisällöntuotannon, liiketoimintaosaamisen ja teknologian osa-alueilta ja pystymme palvelemaan asiakkaita hyvin monipuolisesti ja tuloksellisesti”, sanoo Filmbutikin toimitusjohtaja Isto Kannisto.

Filmbutik-isto

Valve Group on kansainvälistä kasvua tavoitteleva B2B-yritysten ja julkisyhteisöjen markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistävä palveluyhtiö. Meitä on Suomessa 150 toimialan johtavaa asiantuntijaa ja kuulumme kansainvälisesti kattavaan, itsenäisten markkinointitoimistojen ketjuun E3 (www.e3network.com).  Asiantuntijamme, jotka edustavat myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja teknologia-alan laajaa asiantuntemusta ovat yrityksemme aivot, sydän ja kädet. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 13 miljoonaa euroa.

Valve Groupiin kuuluvat markkinointi- ja viestintätoimisto Valve, virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita tuottava Wakeone ja videoiden ja animaatioiden tuotantoyhtiö Filmbutik sekä konsernin osakkuusyhtiöt mainostoimisto Folk Finland Oy, ja tuote- ja palvelukonseptien testauksen digitalisoiva Cambri Oy. Valve Groupissa on yli 200 työntekijää.

Lisätiedot:

Isto Kannisto, toimitusjohtaja, Filmbutik

isto.kannisto@filmbutik.fi, +358 40 189 7114

Valveen toimitus