Valve on Suomen arvostetuin verkko­palvelu­toimittaja

Parhaimmille sijoituksille pääsy ja siellä pysyminen edellyttää tiukkojen kriteerien täyttymistä: toimistot arvioidaan monella eri mittapuulla, jotta hakemistoa hyödyntävät asiakkaat saavat mahdollisimman puolueettoman selvityksen niiden taidoista eri osa-alueilla.

 

valve_vierityspalkki-uutinen_1080x1080

 

Listauksessa annetut tähdet kuvaavat toimiston osaamista ja kokemusta tietyllä osa-alueella, ja ne perustuvat projekteihin, jotka on lähetetty Vierityspalkille arvioitavaksi. Valve on arvosteltu jokaisella osa-alueella vähintään kahdella tähdellä – verkkokaupoissa ja integraatioissa hienosti kolmella (arvosteluasteikko 0–3).

 

Huippuarviot perustuvat Valveen asiantuntijoiden laajaan osaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen räätälöityjen verkkopalveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tyypillinen projekti sisältää usein teknisen toteutuksen ohella strategista suunnittelua ja markkinointia, UX- ja UI-suunnittelua sekä integraatioita tai muita asiakkaan tarpeisiin luotuja kustomoituja ratkaisuja. Yhä useammin projekteihin valikoituu headless-toteutus, jossa sisällönhallinnan moottoriksi kytketään WordPress tai WooCommerce ja esityskerrokseen esimerkiksi React- tai Next.js-pohjainen toteutus. Tällaisissa hankkeissa on yleensä käytössä monia datalähteitä tai muita sovellusmaisia ominaisuuksia.

 

Valveella on jo ennestään vahvaa osaamista HubSpot-verkkosivujen tuottamisesta, jota Kaimanan teknologia-ammattilaisten korkean luokan osaaminen WordPress- ja WooCommerce-ohjelmistoista täydentää. Tiimilisäyksen myötä pystymme nyt toteuttamaan entistä upeampia verkkopalveluita asiakkaillemme.

 

Lue lisää Valveen verkkopalveluosaamisesta.

 

Tutustu Valveen projekteihin ja arvioihin Vierityspalkin profiilistamme.

 

Ota meihin yhteyttä tai varaa suoraan Tom Hurdin (Head of eCommerce and Web) kalenterista aika, jos tarvitset apua tulevassa verkkosivuprojektissasi!

 

 

 

 

Valveen toimitus