Valve-webinaari: Mitä on hyvä viestintä 2021?

Covid 19-pandemia on ollut usealle organisaatiolle oikea luonnetesti. Se on muistuttanut meitä siitä, että viestinnässä tehdään monesti työtä ilman valmiiksi kirjoitettuja ohjeita ja sääntöjä oikeasta toimintatavasta. Miten menemme tästä eteenpäin ja mitä on hyvä viestintä 2021? Selvitimme asiaa alan ammattilaisilta ja kerromme, mitkä asiat trendaavat ja luovat hyvää viestintää 2021. Katso webinaaritallenne!

 

Webinaarissa viestinnän seniorikonsultti Minna Kylänpää kertoi, miten hyvää viestintää rakennetaan strategisesti niin julkisen puolen kuin yritysten viestinnässä - jotta suvaitsevaisuus, innostus ja ymmärrys kasvaisi siellä missä pitää. Minna kävi myös läpi tuoreesta viestintäkyselystä nousseita, vuoden 2021 viestinnän trendejä.

Webinaarin vieraana oli Peab:in viestintäpäällikkö Pauliina Pykälä, joka on luotsannut henkilöstöä muutoksesta toiseen, kertoi, miten se tehdään hyvällä tavalla.

Webinaarissa käsittelimme mm. seuraavia aiheita:

  • Miksi eri kohderyhmien huomioiminen on niin tärkeää
  • Mitä kaikki keinoja voi käyttää, kun halutaan tehdä luotettavaa, ihmisläheistä viestintää
  • Miten saada johdon luottamus tehdä uudella tavalla
  • Miten innostetaan ihmisiä jakamaan
  • Mikä ei ole hyvää viestintää
  • Mitkä keinot ovat olleet sellaisia, että kuuluvat viestinnän parhaimmistoon myös vuonna 2021

Asiantuntijat

Pauliinapykala-1

Pauliina Pykälä, Communication and Marketing Manager, Peab

Pauliinalla on yli kymmenen vuoden viestintä- ja markkinointikokemus rakennusalalta. Viime vuosina hän on tukenut työntekijöitä ja sidosryhmiä liiketoiminnan kulkiessa muutoksesta toiseen ja kahden suuren yrityskaupan läpi.

BWSquare Minna Kylänpää

Minna Kylänpää, Senior Communications Consultant & Talent Lead

Minna Kylänpää vastaa Valveella useammasta asiakkuudesta – julkishallinnon organisaatioista pörssiyrityksiin. Minnaa inspiroi uusien viestintätapojen kehittäminen ja pilotointi, etenkin muutosviestintä ja sidosryhmäviestintä. Ennen konsulttiuraa hän on johtanut pörssiyhtiö Huhtamäen globaalia viestintää sekä toiminut yrityskehittäjänä.

Minna Kylänpää

Head of Communications and Content