Viisi syytä valita bostonilainen all inclusive verkkosivuiksi

Ysärin lapsena muistan, kuinka pakettimatkat ja hotellit täysihoidolla olivat suurinta huutoa.

Kaiken sai saman katon alta: huoneet, uima-altaat, ruoat ja juomat. Mitä siis voisi enempää toivoa? Kiireisen arkirutiinin takia moni meistä kaipaa lomalla vaivattomuutta ja stressittömyyttä. On helppo ymmärtää, miksi minunkin vanhempani valitsivat pakettimatkan.

Samoja vaatimuksia on tullut teknologiaan. Markkinoinnin ammattilaisten pitää hallita usein isoja kokonaisuuksia ja käytännön askareita. Tällöin ei kaivata monimutkaisia järjestelmiä tai teknisiä haasteita sekoittamaan arkea. Haluamme järjestelmän, joka samalla tavalla kuin all inclusive -hotelli, hoitaisi kaiken välttämättömän ja ehkä vielä enemmänkin.

VALVE_all-inclusive_1080x1080px (2)

Markkinoijan yksi tärkeimmistä työkaluista ovat verkkosivut. Sivujen uusiminen ja hallinnointi ovat kuitenkin usealle piikki lihassa. Nykyään verkkosivualustoilta vaaditaan ennen kaikkea helppokäyttöisyyttä sekä sujuvaa päivittämistä ja kehittämistä. Kun verkkosivuja tehdään entistä enemmän ketterän kehityksen kautta, verkkosivuteknologioilta vaaditaan myös parempaa kytkentää asiakasdataan ja analytiikkaan sekä koko digimarkkinoinnin hallitsemiseen.

En tiedä, ovatko bostonilaiset ohjelmistokehittäjät eläneet samanlaista lapsuutta kuin minä, mutta he ovat onnistuneet luomaan palvelun, joka muistuttaa filosofialtaan verkkosivustojen pakettimatkadiiliä. Näitä kuitenkin erottaa se, että HubSpotilla alustan hiominen omiin tarpeisiin on entistä parempaa. Ei tarvitse valita valmista menyytä, vaan voit luoda juuri sellaisen kattauksen kuin itselle sopii.

HubSpotin markkinointityökalut tukevat tehokkaasti verkkosivujen luontia ja päivittämistä. Samalla voit liittää asiakasdatan ja koko digimarkkinoinnin tekemisen vahvemmin osaksi verkkosivuja. Lomakkeet, toimintakehotepainikkeet, live chatit ja botit ovat helposti lisättävissä verkkosivuille. Verkkosivujen personointi sujuu sukkelasti HubSpotissa olevan asiakasdatan avulla.

Kun koko markkinoinnin hallinta on yhdessä järjestelmässä, pystyt kehittämään markkinoinnin vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta helpommin. Saat kampanjaraportit ja -analyysit yhtä helposti, kuin tilaisit drinkin aurinkotuolille altaan reunalla.

Viisi syytä majoittaa verkkosivusi viiden tähden bostonilaiseen täysihoitoon:

  1. Sulautuminen osaksi koko markkinoinnin alustaa ja asiakastietokantaa. Sisällöntuotanto, some, mainonta, analytiikka, liidigenerointityökalut ja markkinoinnin automaatio kaikki yhdessä paikassa.
  2. Helppo käyttää ja päivittää. Aidosti intuitiivinen ja ketterä.
  3. Jatkokehitys on tehokkaampaa, kun data kerääntyy yhteen paikkaan. Lisäksi kehittäminen on sujuvaa, kun sivujen päivittäminen ei vaadi kummoista IT-osaamista.
  4. Tietoturvallinen ja helposti hallittavissa, kun ei ole erillisiä lisäohjelmia.
  5. Sivujen personointi on tehokasta, kun verkkosivut on kytketty asiakastietokantaan. 

Ysärilapsuuden jälkeen ikäiseni milleniaalit ovat nyt palanneet pakettimatkojen ja Kanarian saarten all inclusive -hotellien ihanaan maailmaan. Samaa mielenmaisemaa tavoitellaan nyt myös verkkosivuissa. 

Tutustu Valveen HubSpot-verkkosivupalveluihin ja tavoita lomamatkan mielenrauha!

valve_hubspot_linkedin_v1

Markus Valtonen

Client Director, Growth Marketing Strategist