Wakeonen VFX-tiimi palaa juurilleen

Wakeone perustettiin vuonna 2019. Myöhemmin Valve ja Leonidas yhdistivät voimansa ja yritykset jatkoivat metaversumin kehittämistä Wakeone-brändin alla. Valve toi mukanaan yhteistyöhön VFX-tiiminsä ja Leonidas puolestaan ohjelmistokonsultointia ja XR-kehittäjiä.

Wakeone_VFX-team_returns_to_its_roots_1080x1080px_-1-kevyempi

 

Yritys toteutti useita XR-projekteja sekä muita projekteja eri alustoilla. Samanaikaisesti VFX-studion työ jatkui ydinosaamisen, 3D-animaatioiden parissa. Koska metaversumin hyötyjen toteutuminen kesti odotettua pidempään, yritykset päättivät keskittyä omiin vahvuuksiinsa ja jatkoivat kumpikin tahoillaan.

Viime aikoina tapahtunut myönteinen kehitys asiakkaiden ostokäyttäytymisessä ja teknologian hyödyntämisessä ovat lisänneet mahdollisuuksia hyödyntää metaversumia etenkin teollisuudessa. Tämä on kasvattanut Valveen VFX-tiimin palveluiden kysyntää, ja tiimi on valmis vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin.

"Moni asia on muuttunut sen jälkeen, kun lähdimme Valveelta. Valve on tänä päivänä erilainen yritys ja olen innoissani mahdollisuuksista palvella yhteistä B2B-asiakaskuntaamme parhaiten tuntemillamme aloilla, joita ovat teknologia, teollisuus 4.0 ja infrastruktuuri", sanoo Risto Karhu, Valveen VFX-päällikkö.

VFX-tiimi vahvistaa Valveen asiantuntemusta maailmanluokan B2B-asiakaskokemusten luomisessa sekä digitaalisesti että fyysisesti VFX:n, tapahtumien, markkinoinnin ja viestinnän avulla. Valveen tavoitteena on ohjata koko B2B-kenttää kohti vaikuttavampaa ja kestävämpää tapaa tehdä tuloksia. Toimintamallimme Valve Way yhdistää toimiala- ja teknologiaosaamisen luovaan ajatteluun. Valve Way on alati oppiva jatkuvan ja älykkään markkinoinnin toimintatapa, jossa brändin rakentaminen ja myynnin kasvattaminen tukevat saumattomasti toisiaan.

"Olemme tästä lähtien Valveen VFX-tiimi. Jos teillä on tarpeita liittyen korkean resoluution visuaaleihin tai poikkeuksellisiin kokemuksiin, ole yhteydessä minuun. Teemme hyvin erilaisia 3D-animaatioita ja jatkamme edelleen aktiivisesti teollisen metaversumin rakentamista – mikä se sitten tulevaisuudessa onkaan", kertoo Karhu (risto.karhu@valve.fi).

Pysy kuulolla ja seuraa meitä osoitteessa Valve.fi ja sosiaalisen median kanavissamme (LinkedIn, Instagram, Facebook, X).

Valveen toimitus