UPM

Metsä on täynnä elämää – UPM Forest Life

UPM uudisti maailmanlaajuisesti suositun Forest Life -verkkopalvelunsa – tuloksena entistäkin elämyksellisempi virtuaalinen metsäkokemus.

Kokemuksellinen verkkopalvelu ja VR-sovellus

Nykyaikaisen metsätalouden käytänteiden ja metsien moniarvoisuuden viestiminen on tärkeää. Millainen on suomalainen metsä? Mitä UPM tekee metsässä – ja miten? Millä tavalla metsiä käytetään ja kuinka niiden biodiversiteettiä suojellaan? Mitä kaikkea suomalaisessa metsässä voi tehdä? Metsillä on paljon tarjottavaa, mutta kuinka näyttää se kaikki maailmanlaajuiselle yleisölle?

  • 144lajia
  • 24Tarinaa
  • 3Kieliversiota

"Onnistuimme luomaan UPM Forest Lifesta yhdessä vaikuttavan ja sisällöltään korkeatasoisen teoksen, joka edustaa toteutustavoiltaan tätä päivää."

Matti Maajärvi, Senior Specialist, Environment, UPM Wood Sourcing and Forestry, North Europe

Paras tapa kertoa metsästä on viedä ihminen paikan päälle kokemaan se itse.

UPM Forest Life vie suomalaisen metsän ihmisten luokse ympäri maailman. Ensimmäisen, maailmalla palkitun version toteutimme jo yli kymmenen vuotta sitten. Sen suosion ja uuden teknologian mahdollisuuksien rohkaisemina päätimme yhdessä UPM:n kanssa luoda täysin uudistetun virtuaalisen metsäkokemuksen. Uusi entistäkin elämyksellisempi ja elävämpi UPM Forest Life pitää kokea itse.

UPM Forest Life vie suomalaisen metsän ihmisten luokse ympäri maailman.

 

"Yhteistyötämme Valveen ammattilaisten kanssa leimasi aito innostus ja sitoutuminen parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseen."

Matti Maajärvi, Senior Specialist, Environment, UPM Wood Sourcing and Forestry, North Europe